Arbejdsglædetips og links samlet ét sted

Hver gang jeg holder foredrag og kurser, så ender jeg altid med at sige “den artikel ligger på min hjemmeside” eller “den video vil jeg gerne dele med jer”, og det er jo noget rod at huske og at administrere. Jeg vil rigtigt gerne hjælpe mine deltagere mest muligt, så nu har jeg taget et initiativ til at gøre det smartere for mig selv, og lettere for jer: Ét sted til tingene.

Få værktøj, litteratur og ebog om arbejdsglæde ét samlet sted

denne side har jeg samlet en række elementer:

  • Små, grundlæggede tips til arbejdsglæden
  • Lilleraturliste inkl. links til anmeldeser
  • Mulighed for download af ebog
  • En række videoer, både dem jeg selv har indspillet og de fedeste fra nettet

Du er velkommen til at dele og kommentere inde på siden, så skal jeg sørge for at der løbende kommer nyt til.