Afholdes:

I undersøgelser angives brok fra kolleger som den hyppigste årsag til mistet arbejdsglæde.

Brok kan sprede mismod, reducere lysten til at samarbejde, give en ringere kundeoplevelse, sende kolleger hjem i dårligt humør og i sidste ende føre til stresssygemeldinger og personaleflugt. 

Brok kan dog sjældent ties ihjel, og i webinaret vil du derfor blive klædt på med argumenterne for hvorfor du bør handle, ligesom du vil få en række lavpraktiske strategier du kan anvende

Hensigten med webinaret er som med de tidligere, at 2022 skal være det bedste år vi har haft. Vi skaber det selv, og at vi bekæmper brok og dårlig stemning er et kritisk sted at tage fat.

Det lærer du på Klub Trivsels åbne webinar:

  • De store omkostninger ved brok og en forurening af den gode stemning.
  • Hvor udbredt brok ifølge danskerne er.
  • Hvorfor I ikke bare skal lade stå til.
  • Individuelle strategier: Dette kan du gøre når kolleger er brokrøve.
  • Ledelsestiltag: Sådan skaber I en arbejdsplads fri for destruktiv brok.
  • Bidrag via Live afstemninger på webinaret.
  • Q&A: Webinaret afrundes med spørgsmål & svar med deltagerne.
Da brok er Enemy Number One når jeg spørger danskerne, så er det på høje tid at det får et dedikeret webinar.
Ses vi? Tilmeld dig nu, så sender jeg link til deltagelse inden dagen. Er du forhindret, så stilles optagelsen til rådighed i én uge efter afholdelse.
Inviter gerne dine kolleger – siden her må meget gerne deles. 

Tilmeld dig nu – det er gratis at deltage

Meld dig til nu og du modtager i dagene før et link til webinaret. Samtidigt tilmeldes du mit meget populære nyhedsbrev Målrettet Mandag, hvor jeg ugentligt deler en kort reflektion eller konkret værktøj – du kan altid hoppe fra med et klik. 

Du tilmelder dig med din e-mail her.

Jeg hedder Jon…

Jeg har 16 år holdt foredrag og kurser om arbejdsglæde, forandringer og effektivitet, nu for over 40.000 mennesker.  Mit speciale er praktisk anvendelse af den omfattende viden fra både psykologien og management teori, og du får masser af konkret “how to”. Uanset om vi mødes “virkeligt” eller online til webinar, så vil du opleve engageret og vedkommende undervisning.

Ved siden af foredrag og kurser så har jeg udgivet tre bøger, senest 100 tips til arbejdsglæden der er både dansk bestseller såvel som Amazon Bestseller i den engelske udgave Happiness at Work.