Målrettet Mandag – ny emailserie med ugentlige produktivitetstips

Emailserien Målrettet Mandag er nu i luften. Serien er det seneste tiltag fra Jon.dk der sigter på at hjælpe danskerne med at have det godt på jobbet. Hver ugen deles et nyt tip til en effektiv hverdag, direkte i din indbakken. Læs mere her, og tilmeld dig (gratis).

80-20 reglen og hvordan du arbejder smartere

80/20 reglen, eller Pareto-princippet, er et af de stærkeste og mest fundamentale principper at forstå hvis du ønsker at være mere effektiv. Læs om baggrunden, få en stribe eksempler og benyt princippet i den egen hverdag.

Lader du brok smadre arbejdspladsen?

Tredie artikel om Lederens Faldgrubber behandler den kroniske brok der ses fra nogle medarbejdere. Ifølge danskerne er brok den hyppigste dræber af arbejdsglæden, og omkostningerne kan være store. Artiklen ser nærmere på fænomenet og argumenterer for at vi sætter foden ned overfor den overdrevne negativitet.

Lederens faldgruber, del 2: Strukturfetichisme vs. motivation

Artikel 2 i serien om Lederens Faldgruber: Kærligheden til struktur, regler og kontrol kan spores tilbage til Taylor, der måtte fifle med sine casestudier for at få metoden til at se attraktiv ud. Arven ser vi idag hvor særligt det offentlige Danmark er underlagt stram styring og kontrol, til skade for motivationen.

Ferie – og tilbage på job – uden stress

Ferien er over os. Få tips til at forberede dig på ferie fra jobbet, gode vaner undervejs samt tips til at komme godt tilbage fra ferie uden at stresse igen.