Gennem årene har Jon Kjær Nielsen optrådt  medierne ved mange lejligheder. Herunder finder du en liste over nogle af de artikler der idag findes på nettet. Pressemateriale til brug ved artikler (billeder m.m.) findes på pressesiden her.

Liste over artikler og optrædender

Væksthus for ledelse bragte i februar 2019 en artikel af mig under overskriften “Ekspert: 4 tips til mere arbejdsglæde”.

Go’Aften Danmark brugte mig til at levere konkrete tips, i et indslag om leg på jobbet, i november 2014. Jeg bloggede om det her.

TV-Avisen havde mig til at levere en ekspertvinkel, i et indslag om kollegernes store betydning for arbejdsglæden. Jeg fulgte op med min egen artikel.

I dette interview til Jobfinder, Ingeniørens karriere- og jobsite, giver Jon i anledning af bogudgivelsen 5 tips til arbejdsglæden, udvalgt til vidensmedarbejdere.

Med 5 tips til bedre email håndtering er jeg med hos Jobfisk.dk 

Glade chefer – artikel i DJØF-bladet om netværket Glade Chefer, hvor Jon også er med. Jons foredrag på TEDx i London omtales, men betegnelsen “ansat hos Glade Chefer” er dog en fejl, og en konsekvens af den journalistiske frihed vi nyder i Danmark :o)

Samvirke skrev en artikel om leg på jobbet, efter at FDB Analyse i en undersøgelse havde vist, at danskerne ønsker mere af det. Jeg skulle som ekspert forklare sammenhængene. Ritzau havde i de dage også en pressemeddelelse med samme historie, blandt andet bragt i Sjællandske Medier.

Alt for damerne have Jon med på råd, i en artikel om hvad man kan gøre for arbejdsglæden.

Vi er tvunget til at blive i dårlige job, Jon udtaler sig til Allers magasin Alive.dk i anledning af en ny undersøgelse af arbejdsglæde i en krisetid.

Stor artikel i HK-Kommunal om et 6-ugers arbejdsglædeprojekt jeg lavede sammen med en tidligere kollega i Projekt Arbejdsglæde. Derfra:

Et HK-arrangement for tillidsvalgte om arbejdsglæde kom til at gøre en stor forskel for medarbejderne på Borgerservicecenter Bispebjerg, da Københavns Kommunes seks borgerservicecentre i 2011 skulle lægges sammen til tre.

– Fra HK|kommunal, marts 2012

lej på jobbet - Jon i Samvirke om arbejdsglæde

Når det skal gøres kort: I 2010 udtalte jeg mig til Samvirke om leg på jobbet, i anledningen af en ny undersøgelse. En kort version blev brag af flere medier.

Berlingske: Styrk arbejdsglæden efter ferien (Jon er citeret flere gange).

5 små videoeinterviews med Jon der giver tips, filmet og udgivet af HK’s a-kasse.

Artikel fra 3F med tips til at komme tilbage efter ferien.

Leg på jobbet – en større artilen i Samvirke, fra 2010.

I 2010 udtalte Jon sig til Søndagsavisen, til en artikel om at gode kolleger er godt for helbredet.

Tilbage i 2009 talte Jon foran 200 mennesker fra de kreative erhverv i Sverige, på Generator konference i Malmø. Det var da Jon var i Projekt Arbejdsglæde, og det indlæg blev filmet og kan ses på nettet her.

Radio & TV

Det er blevet til række optrædener i radio og TV, herunder:

  • Indkaldt ekspert i Go’Aften Danmark, hvor jeg kom med tips til hvordan vi kan lege mere (nov.’14)
  • Ekspertvidne i TV-Avisen, til en kort kommentar om vigtigheden af gode kolleger (april ´14)
  • Gæst i Lorry Lounge (TV2 Hovedstadsregionen) sammen med IKEAs varehuschef Peter Steenberg, om et stort arbejdsglædeprojekt der blev gennemført i butikken i 2010, med hjælp fra Jon og daværende kollegaer.
  • P4 København, live søndagsgæst til en times snak om arbejdsglæde, fordelene og særligt hvad man selv kan gøre.
  • P3, live på telefon i morgenprogram, med tips.
  • Nova FM, live på telefon i morgenprogram, med arbejdsglædetips.