Ved siden af de mange foredrag holder Jon åbne kurser, lukkede firmahold samt skræddersyede workshops. Her kan du læse om mulighederne, og du er altid velkommen til at tage kontakt til en snak om dette vil være den rette løsning for jer.

Kursusdag i personlig effektivitet

En hel dag med konkrete redskaber til en effektiv hverdag. I samarbejde med LearnX udbydes åbne kursushold, med billetsalg via Tikko. Næste datoer i 2018 er 5. marts i København og 3. maj i Aarhus. Lukkede hold kan også afholdes på din arbejdsplads, tag kontakt og hør nærmere.

Dagskursus: Arbejdsglædeambassadøren

Arbejdsglædeambassadøren er et kursus for medarbejdere der vil klædes på til at påvirke hverdagen på arbejdspladsen. Deltagerne er typisk en blanding af medarbejdere, tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter og ledere. Åbne hold har været afholdt otte gange, men der er pt. ikke nye datoer i spil. Lukkede firmahold afholdes efter aftale. Læs mere om kurset her.

Workshops

Workshops er for jer der kan afsætte fra en halv dag til flere dage til et emne, så som arbejdsglæde, trivsel, strategi, virksomhedskultur, kickoff, eller måske en kombination af emnerne nævnt ovenfor. Vi hjælper med at sammesætte det helt rigtige program, og fører processen sikkert i mål på dagen. Vægten er på involvering, “en fed dag” og praktiske redskaber. Jon Kjær Nielsen er den erfarne facilitator, og ved store events trækker han på assistance fra kyndige kolleger. Læs mere om workshops…

Ekspertrådgivning og skræddersyede forløb

Er I klar til at investere tid og ressourcer i et længere forløb, hvor kulturen får en målbart løft, så hjælper vi gerne til med rådgivning og og design og levering af forløbet. Vi har erfaringer hele vejen rundt, lige fra sundhedssektoren og til faglige organisationer, produktionsvirksomheder, IT-branchen, kommuner, PR-bureauer, banker og forsikringselskaber og flere. Hvilke resultater vil I opnå? Læs mere…