Kære glade kursister. Kære Ambassadører.

Mange tak for sidst! Det var en fornøjelse at møde jer og sammen udforske arbejdglæden.

Nu håber jeg der sker noget hvor du arbejder. Bare lidt til at starte med. Små skridt kan bringe os langt, hvis vi bliver ved.

Her får du en række relevante links til mere materialer og viden.

Mine kontaktdata

Du er altid velkommen til at tage fat i mig, for et godt eller dårligt råd. Fang mig på 24 82 46 69 eller [email protected]

Facebooksiden, for fans af arbejdsglæden

Følg med på Facebooksiden, som nu over 3200 andre gør!

Præsentationen jeg brugte

Du kan downloade præsentationen fra dagen her.

LinkedIn gruppen

Jeg har lavet en lukket gruppe for kursister på LinkedIn, til sparring – den er her: Forum for Arbejdsglædeambassadører. Derinde kan vi efterfølgende bruge hinanden til at udveksle ideer og dele sorger og succeser. Anmod om medlemsskab, ligesom du gerne på “linke” med min profil.

Gratis eBog “Det Glade Dusin”

Jeg kan se nogle af jer er på mit nyhedsbrev, og dermed har I kunne downloade ebogen Det Glade Dusin, med 12 ekstra redskaber. Er du ikke på, så kan du også klare det her – indtaste fornavn og email i boksen her ude i siden.

Litteraturliste

..efterspørges ofte, og den er her: Jons anbefalede litteraturliste.

Tips i videoer

Her min måske bedste korte video, hvor jeg forklarer hvorfor vi ageret så skråsikkert når vi faktisk ikke ved noget som helt om emnet. Jeg kalder den “Hvorfor chefer er uduelige og du ikke ved noget om vin”:

Min korte tale fra TEDx i London, hvor jeg fortæller verden om danskerne og deres verdensrekord i arbejdsglæde. Den var sjov at lave!

Stress gennem tomt arbejde – når man ikke har nok at rive i:

Der er meget mere i bloggen og i nyhedsbrevet.

Ha’ en fed dag!

Jon Kjær Nielsen