Opnå højere produktivitet ved at søge isolation i “bunkeren”

En af de ting der er til størst hjælp for mig når jeg skal arbejde på noget krævende og vigtigt, det er isolation. Du behøver ikke rejse til fjerne lande, men kan lukke dig inde i din egen “bunker” på kontoret. Artiklen giver flere tips.

Den største fare i forandringsprocessen: Romantiseren af fortiden

Se på dit eget arbejde. Hvor meget af det du laver i løbet af en uge, er noget I altid har gjort? Hvor meget var noget der ikke fandtes for 5-10-20 år siden? Hvad kunne mon tænkes at forsvinde med tiden? Er der noget der allerede er dødt, hvor I bare ikke har opdaget det endnu, og derfor ikke taget konsekvensen?

Bliv bedre til at sige nej

Rom blev ikke bytte på én dag. Men byen og riget blev bygget, og det gjorde det fordi man i en lang række dage holdt målet for øje og arbejdede på det vigtigste. Det starter med at du siger fra overfor det uvigtige.

Har du prøvet kun at have én prioritet? Det kan være vejen til bedre resultater

En af de helt store barrierer for at udrette store ting er vores kostante ønske om at udrette mange ting. I vores iver for at nå det hele når vi derfor i virkeligheden færre ting. En vej til større succes er derfor, at du vælger at have én prioritet, ikke mange. Sådan var det for 80 år siden.

Sig nej til morgenmøder

Din personlige produktivitet afhænger af en væsentlig indsigt: En time er ikke bare en time, og vi skal vogte over de bedste. Læs om energikurver og 80-20-reglen i dette tip i serien Målrettet Mandag.

Alt kan hittes ud af!

I en længere årrække har jeg levet efter filosofien, at der ikke findes uløselige problemer. Kald mig jubeloptimist, jeg nægter blot at gå i stå og tænke der er ingen vej frem. I artiklen her anbefaler jeg både en bog samt bringer et videoklip med legendarisk Will Smith, der lærer os, at der ikke findes nye problemer.