Klub Trivsel webinar #1 – Arbejdsglæde i en pandemitid

Hvis andet halvår 2021 skal være det bedste halvår vi har haft, så kræver det at vi tager det bedste fra 2019, og fusionerer det med det bedste vi lærte under året med pandemien.

Det var tesen bag det første Klub Trivsel webinar 13/4-21, afholdt åbent for offentligheden. 120-130 så med af to omgange, og her på siden finder du svarene på de afsteminger vi gennemførte undervejs, samlet nogle refleksionsspørgsmål til jeres eget arbejde. 

Indhold i webinaret Arbejdsglæde i en pandemitid

Meldemmer af Klub Trivsel finder webinar-optagelsen i vores lukkede forum. Indhold: 

Del 1: Arbejdsglæden i en pendemitid: Tal og tolkning. Jon gennemgår hans store måling “Danskernes arbejdsglæde 2020”, med 700 respondenter, og sammenligner svarene med 2015-målingen.

Del 2: Det bedste 2021. Jon levere en stribe refleksionsspørgsmål I kan bruge i jeres arbejde med at evaluere hvad der kom ud af den ændrede virkelighed under pandemien.

Jeg opfordrede i webinaret kraftigt til at I tager dialogen om hvad I lærte af pandemien, og her er nogle spørgsmål I kan bruge:

  • Hvad afslørende pandemien for os?

  • Hvad virkede godt, i de ændrede måder at gøre tingene på?
  • Er der noget der overraskede positivt i forløbet, set her bagefter?
  • Hvad er særligt vigtigt, at vi begynder at gøre igen?
  • Hvordan sikrer vi en stærk fælleskabsfølelse efter en periode med reduceret interaktion?


I Klub Trivsel finder du en 6-siders spørgeguide med spørgsmål og forslag til en god proces.

Live data fra webinaret

Undervejs blev deltagerne spurgt om flere forhold, via værktøjet Menti, og svarene (hent som .pdf) ser du herunder.

Sidste spørgsmål (herunder) var som nævnt en kortlægning af delternes erfaringer: Hvor er I bedre end før? (hvad skete der af positive forandringer under tiden med nedlukning)? Der indkom 59 svar, her herunder ser du et udvalg. For at læse alle svarene skal hente Menti-resultaterne i denne pdf (10 sider).

Deltag i kommende webinarer

Klub Trivsel er det nye forum for alle der arbejder for den gode arbejdsplads. Medlemmerne er ledere, tillidsfolk, arbejdsmiljørepræsentanter og medarbejdere der brænder for den gode arbejdsplads.

I vores lukkede Forum er der mulighed for sparring med andre medlemmer, der afholdes live undervisning og erfaringsdeling via webinarer og du finder en række værktøjer til arbejdet med trivslen. Læs mere om Klub Trivsel her, og bliv medlem i dag.

Med mellemrum er webinarerne åbne for tilmelding for alle. Emner og datoer annonceres i nyhedsbrevet Målrettet Mandag, som du tilmelder dig her. Deri kan du også følge med i hvad der kommer af nyt indhold i Klub Trivsel. 

Flere tip hver uge

Hver mandag morgen udgiver Jon.dk et nyt tip til en bedre uge, og du kan modtage dem på mail, helt gratis. Skriv dig op, og modtage Målrettet Mandag i indbakken. Du kan også følge Jon Kjær Nielsen på LinkedIn, hvor han giver tips og inspiration til arbejdslivet næsten dagligt.

ekspert i arbejdsglæde jon kjær nielsen

Om forfatteren: Jon Kjær Nielsen (f. 1977) er uddannet civilingeniør med speciale i organisationer og læring. Siden 2004 har han holdt 1000 foredrag, workshops og kurser (primo 2021 tal), og han er forfatter til 3 bøger med praktiske redskaber. I 2012 gav han en TEDx-tale om arbejdsglæde i London, og Jobindex har placerede ham på en top-10 over de bedste foredragsholdere i Danmark. Jon taler idag ved ca. 100 events om året, og er derudover tovholder i Klub Trivsel, forummet for alle der arbejder for den gode arbejdsplads.