Tag med mig en weekend til Alive! in Berlin

personlig udvikling konference i berlinI 2014 var jeg med til premieren på den særlige event Alive! in Berlin. Halv konference, halv seminar om personlig udvikling, halv fest og halv netværk med herlige mennesker fra hele Europa.

personlig udvikling i Berling

Manifestet for Alive! in Berlin – klik for stort

Successen gentages, og jeg skal afsted i år igen. Jeg synes du skal tage med! Sidst oplevede jeg nogle meget inspirerende oplæg og workshops af mennesker som Chris Guillebeau (besøgte alle verdens 195 lande inden han fyldte 35), mavedanseren Coco Berlin (tysk verdensberømthed) og serieiværksætteren Greg Hartle. Nok ikke navne der ringer en klokke i Danmark, men det er netop hvad sådan en event kan: Vise os, at verdens omkring os er rig og stor.

Det hele foregår fredag-lørdag den 29.-30. maj, lige midt i Berlin. Eventen (konference er et lidt for gammeldags begreb) inderholder foredrag og workshops dagen lang, begge dage. Fredag aften er der fest. Alle tiders sted at møde andre mennesker som dyrker emner som selvudvikling, lederskab, meditation, parforhold, spiritualitet, kropslig udfoldelse, karrieremæssig succes og livet i det hele taget.

Ekstra, “dansker-tilbud”: Hvis vi er flere danskere der skal afsted, så vil jeg gerne samle os på et telefonmøde inden, for at sikre god forberedelse, ligesom jeg synes vi kan sammen kan samle op på oplevelsen og hvad vi har lært efterfølgende. Måske mødes efterfølgende, hvis nok er interesseret. Du kan lære om konferencen og tilmelde dig her.

Praktisk om konferencen

Konferencen koster omkring kr. 3.000, og dertil kommer billig transport og overnatning. Berlin er Tysklands billigste storby, og er nem at komme til – en busbillet fås for 599 retur hos Eurolines, fly koster omkring det samme, og man kan også køre derned. Derudover kan du for ingen penge leje en lejlighed via Airbnb, eller måske vælge et hostel – eller et lækkert hotel hvis du flotter dig og giver flere hundrede kroner… (ja, så billigt er det).

Skal du med? Det bliver fedt! Og det er inden vi overhovedet har talt om hvor fed Berlin er i det hele taget! :o)

OBS: Det er nu. Billetsalget åbnede på deres website 24. marts, og lukker igen på søndag den 29. marts, så det er nu du skal blokke kalenderen af og få bestilt din billet.

 

Konference om målsætning og drømme

Drøm Større! Online konference udfordrer bangebukse

Konference om målsætning og drømme

Stor nyhed, og et tilbud til dig der går rundt med drømme du ikke har handlet på!

Jeg møder ofte lønmodtagere der er misundelige på mit “job” som selvstændig. Med det dér længselsfulde blik i øjenene falder deres dom hurtigt, efter jeg har fortalt hvad jeg laver: “Det må da bare være så fedt”.

Jovist, jeg har det rigtigt godt med det, men det er jo ikke noget jeg har fået foræret. Efter en serie af utilfredsstillende jobs valgte jeg at trodse frygten og skabe mit eget, og siden har jeg ikke kigget mig tilbage. Den historie delte jeg for nylig i flere detaljer i et interview til den unikke online-konference The Dream Bigger Extravaganza, og den kan du nu deltage på – gratis.

12 inspirende bud på hvordan du går efter drømmen

3. februar 2014 starter dette unikke online event. 12 inspirerende personligheder fortæller hvordan de fulgte hjertet, og de deler ud af deres erfaringer og giver tips til at drømme større. Jeg er eneste dansker der er inviteret med i feltet – og i øvrigt eneste mand, selvom mænd også har drømme :o) I interview-serien kan du møde disse personer:

Jon Kjær Nielsen interviewet til Dream Bigger Extravaganza

Jeg glæder mig selv til at høre hvilke historier og tips de andre deler. For mit eget vedkommende fortæller jeg om hvordan det at sige op åbnede et væld af nye muligheder og gav mig håb og drive – allerede samme eftermiddag. Jeg deler også min særlige tilgang til at få en hverdag til at fungere uden en chef der deler opgaver ud.

Konferencen handler først og fremmest om at turde, hvad end du drømmer om. For at blive ved mit eksempel om iværksætteriet: Tal fra EU viser, at 89% af danskerne er positive overfor det at starte som iværksætter (det er en international rekord), og omkring en fjerdedel drømmer om selv at gøre noget ved det. Alligevel ligger vi i bund når det kommer til handling, for kun et par procent får rent faktisk taget springet! Hvorfor? eksperterne siger, at det er fordi vi er så glade for den trygge løncheck. Vi tør med andre ord ikke.

Hvad er det du går og drømmer om, men ikke får gjort noget ved? Meld til gratis til konferencen The Dream Bigger Extravaganza og få inspiration til at turde!

Jon.dk støtter Leder For En Dag

Hvad er det vigtigste vi kan lære unge mennesker? Et muligt svar er, at være rollemodeller og gode ledere. Det er lige præcis hvad Leder For En Dag sigter på, hvor gymnasielever får mulighed for at blive trænet i ledelse og coaching. Derefter skal de så udøve gerningen som trænere ved et stort Kids Volley stævne.

Igen i år tropper jeg op og holder foredrag om anerkendende ledelse, for de mange gymnasieelever. Det er tredie år jeg er med, og begivenheden bliver større og større hvert år. Læs mere på Leder For En Dags fecebookside – og tilmeld dig hvis du er gymnasieelev :-)

Kom til foredrag i Ribe den 6. marts

Arbejdsglæde foredrag i Ribe, med Jon Kjær Nielsen

Klik for at downloade invitationen

Så er der mulighed for at opleve mit foredrag om arbejdsglæde uden selv at booke, når netværket JCI Ribe åbner dørene for offentligheden og byder indenfor.

Netværket har booket mig til deres medlemmer og laver samtidigt et åbent arrangement ud af det, så alle kan tilmelde dig. Foredraget er 6. marts fra 19:00 til 21:00, og de tager 175,- korner for det – og så er der også kaffe :o)

Går du med overvejelser om hvorvidt det var noget for din arbejdsplads at booke et foredrag, så tag en kollega under armen, kom og oplev det live, og fejl al tvivl af bordet :o)

Foredraget vil være mit populære foredrag om arbejdsglæde og deltagerne klædes på med en række konkrete værktøjer, lige til at anvende i hverdagen. Målet er en endnu federe hverdag, med masser af arbejdsglæde.

Hent invitationen her, og så mere info, tilmelding m.m.

Håber vi ses.