Livsfarlig Ledelse - årets ledelsesbog

Boghjørnet anmelder: Livsfarlig Ledelse

Forfatteren tegner i bogens første del et dystert billede: 1400 danskere dør årligt af stress, 5 gange som mange som i trafikken. Alligevel gør vi intet ved det.

Christian Ørsteds seneste bog Livsfarlig Ledelse udkom før sommerferien på People’s Press, og første oplag blev revet væk på få uger. Jeg sikrede mig et eksemplar til receptionen to dage før den officelle udgivelse, og min vurdering af bogen får du i videoen her:

Livsfarlig Ledelse - årets ledelsesbogKort sagt: Jeg er vild med den bog. Christian Ørsted har begået et lille mesterværk, og bogen talte direkte til mig. Jeg er vild med den måde hvorpå han vender fire velkendte og populære forhold på hovedet, og viser os hvordan troen på at disse ting virker, det er ren myte. Han belyser således hvordan coaching fra nærmeste leder ofte forværre vores stress, hvordan det populære teambuilding i værste fald kan gøre os til små Al Qaida krigere der går i døden for andres mål, hvordan ros kan gøre os dumme og dovne, og hvordan vi kan være så motiverede at vi arbejder os til døde – godt hjulpet af belønningssystemer der virker mod hensigten.

Bogen er ude i andet oplag. Du kan se mere til den på dens egen hjemmeside, og så kan den erhverves hos Saxo.com. Læs den, og giv også et eksemplar til din chef.