Ledelse handler om at skabe resultater gennem andre, og én faktor betyder mere end nogen anden. Modsat de populære myter, så handler det ikke om løn, frynsegoder eller bonus, og det handler ikke om alder, erfaring eller uddannelse. Det handler om hvor engagerede de ansatte er.

Dermed er banen også kridtet op for den vigtige ledelsesopgave: At skabe en god arbejdsplads, med trivsel, høj arbejdsglæde og en kultur der understøtter målene.

Indhold i foredraget Arbejdsglæde for Ledere

Ledelse handler om arbejdsglæde, det er chefens vigtigste opgave

Foredraget viser hvordan en leders vigtigste opgave er at skabe arbejdsglæde, og leverer konkrete redskaber dertil.

Fordraget skaber forståelse for de principper der er afgørende for at skabe en god arbejdsplads, og klæder lederne på med konkrete redskaber til dagligdagen. Foredraget, der typisk er på mellem en og to timer, kommer omkring:

  • Effekten på bundlinjen: De dokumenterede effekter af høj trivsel og arbejdsglæde.
  • Påvirk din egen hverdag.
  • Stærke redskaber og tips der skaber arbejdsglæde hos medarbejderne.
  • Dem der gik foran: Virksomheder der har skabt unikke resultater ved den glade tilgang.

Jon Kjær Nielsens mange år som konsulent har givet erfaring fra de fleste brancher, og derudover kan foredraget naturligvis tilpasses jeres aktuelle situation, med dens udfordringer og styrker.

Foredraget er egnet til ledergrupper fra topledere over mellemledere til team- og projektledere. Det er også velegnet som Keynote på konferencer, og kan leveres helt kort og skrapt hvis en peptalk er hvad der er behov for. Emnet kan også danne rammen om et dagsprogram, se siden om workshops.

Referencer på foredrag for ledergrupper

Jon Kjær Nielsen har holdt foredrag om ledelse for chefer på alle niveauer. Det er foregået til konferencer, i erhvervsråd og VL-grupper samt på offentlige og private arbejdspladser, herunder steder som Danske Bank, Mærsk Olie&Gas, Frederiksberg Kommune, HK Danmark, 3F og flere.

Se de glade kunder på siden med referencer. Vi kan også sætte dig i kontakt med en tidligere kunde, hvis du gerne vil høre en uvildig mening. På YouTube er der flere videoer med Jon, herunder hans korte og energiske indlæg fra TEDx i London.

Mere information og booking

Hvis du vil vide mere, eller har et konkret arrangement du gerne vil forespørge på, så send mail eller ring direkte til Jon.

Foredrag om ledelse holdes både på dansk og perfekt engelsk.