English version? Visit my site in english

Gratis e-bog om arbejdsglæde

tips til arbejdsglæden

Gennem flere år har jeg indsamlet over 150 konkrete, afprøvede værktøjer og metoder til at skabe mere arbejdsglæde, større engagement og en federe virksomhedskultur. Målet var en trykt udgivelse med 100 tips (100 tips til arbejdsglæden  udkommer 2. april 2013), og den ambition er nu udvidet. Derfor kan Jon.dk med glæde præsentere Det Glade Dusin– en gratis e-bog med 12 unikke og personlige værktøjer til en bedre arbejdsdag. Tips’ne supplerer de ting jeg leverer i mit arbejdsglæde foredrag, så der er masser af nyt guf.

Bogens målgruppe er dig som individ, og alle redskaberne sigter på at give dig en bedre arbejdsdag. Undervejs kommer vi omkring veje til at forbedre relationen til kollegaer, vi træner optimismen, du får tip til at få mere overblik, vi lukker forstyrrelser ude og vi holder fokus på fremdrift frem for mangler og fejl.

Bogen er på 34 sider, og er illustreret med originaltegninger af Bo Secher. Han har i årtier illustreret bøger og magasiner, og du kan nyde hans skarpe og humoristiske streg.

Du modtager bogen ved at tilmelde dig nyhedsbrevslisten herunder. Den kan du naturligvis når som helst hoppe af igen, ved et enkelt klik i et nyhedsbrev.

Jeg håber bogen vil give dig inspiration til at foretage større eller mindre ændringer i din hverdag, så det kan blive endnu federe at gå på arbejde. Du er naturligvis velkommen til at dele opfordringen med dine kolleger, og sende dem forbi denne side. Har du kommentarer, spørgsmål eller måske endda et nyt tip du gerne vil dele, så skriv på Facebooksiden eller til mig på [email protected].

Arbejde skal være noget vi holder af, ikke bare holder ud! God fornøjelse med det!

Har du en ven, kollegaen eller måske nogen i familien som også kunne bruge nogle tips til arbejdsglæden, så send dem gerne forbi denne side :o)