Kære alle hos Fertin

Mange tak for sidst! Det var en fornøjelse dele tips med jer, til de to foredrag om arbejdsglæde den 19. september. Nu er det op til dig at gøre noget for at skabe en endnu bedre hverdag – og jeg vil gerne støtte dig :o)

Du er meget velkommen til at give en tilbagemelding på oplægget. Det vil jeg være glad for. Det tager kun 1 minut og kan gøres i dette skema.

Så kan du i øvrigt også altid ringe og få et godt råd, jeg hjælper altid hvor jeg kan. Fang mig på 24 82 46 69 eller [email protected]

Præsentationen jeg brugte

Du kan downloade dagens præsentation fra foredraget om arbejdsglæde her.

Flere konkrete tips og ny viden – og gratis bog!

Jeg vil varmt anbefale at du tilmelder dig mit nyhedsbrev om arbejdsglæde, det udkommer med artikler, nye undersøgelser og konkrete tips. Læsere får som de første mulighed for at downloade den næste bog når den ligger klar om kort tid, så skriv dig på nu!

Konkrete tips, lige til at bruge

Her har jeg samlet en hel side med enkle og praktiske værktøjer til arbejdsglæden, herunder uddrag fra den kommende bog.

Arbejdsglædevideoer

Uventet venlighed der gør meget glad: Vi fejrer Mukhtars fødselsdag:

Hos Southwest Airlines må man tage hele personligheden med på jobbet. Det gav den rappende steward:

Jeg har lavet dette korte indslag med telefonpigerne laver kagekonkurrence på kontoret og involverer kunderne i prøvesmagning og bedømmelse:

 

Der er meget mere i bloggen og i nyhedsbrevet.

Ha’ en fed dag!

Jon Kjær Nielsen