Kære alle der var med i Kolding 30. august

Mange tak for sidst! Det var en fornøjelse at dykke ned i kravene til den globaliserede vidensarbejder, til foredrag om arbejdsglæde den 30. august. Nu er det op til dig at gøre noget for at skabe en endnu bedre hverdag – og jeg vil gerne støtte dig :o)

Her på siden finder du nogle centrale links til:

  • den præsentation jeg brugte til foredraget
  • tips og tricks, der kan hjælpe dig videre, så du kan træne elefanten og få gode vaner
  • lidt videoklip med fokus på arbejdsglæde
  • en litteraturliste
  • muligheden for at følge med fremover, og få mere viden.

Du er meget velkommen til at give en kommentar på oplægget – det vil jeg være glad for! Som noget nyt kan du gøre det ved at kommentere direkte og offentligt på siden med beskrivelsen af mit foredrag om arbejdsglæde.

Så kan du i øvrigt også altid ringe og få et godt råd, jeg hjælper altid hvor jeg kan. Fang mig på 24 82 46 69 eller [email protected]

Præsentationen

Du kan downloade dagens præsentation fra foredraget om arbejdsglæde her.

Konkrete tips til arbejsglæden

Et oplæg og en dags fokus er én ting – noget andet er at skabe forandringer. Her har jeg derfor samlet en hel side med enkle og praktiske værktøjer til arbejdsglæden, herunder uddrag fra den kommende bog. Den kunne til gemme som favorit og bruge til at slå op på.

Mere viden om ledelse og arbejdsglæde

Hvis du er sulten efter mere viden og flere praktiske værktøjer, eksempler på fede jobs, boganmeldelser m.m., så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev om arbejdsglæde, og du kan læse mere i bloggen om arbejdsglæde. Du kan også læse min bog, Arbejdsglæde på 6 uger, hvis du vil spendere de 99,- kroner den koster :o)  Det mest moderne er muligheden for at “like” på Facebook siden med tips til arbejdsglæden. Der kan du løbende se nyheder, kommentere, dele historier fra den virkelige verden, stille spørgsmål osv. Her annoncerer jeg også når du kan downloade den næste bog.

Arbejdsglædevideoer

Uventet venlighed der gør meget glad: Vi fejrer Mukhtars fødselsdag:

Hos Southwest Airlines må man tage hele personligheden med på jobbet. Det gav den rappende steward:

Jeg har lavet dette korte indslag med telefonpigerne laver kagekonkurrence og involverer kunderne:

 

Der er meget mere i bloggen og i nyhedsbrevet.

Ha’ en fed dag!

Jon Kjær Nielsen