tips til personlig effektivitet med jons nyhedsbrev

Hvis du ikke fylder dit liv med ting der inspirerer dig, ting der flytter noget, ting der er essentielle, så bliver dine dage ædt op af ting du faktisk ikke gider lave.

– Jon Kjær Nielsen

Hvis der er én ting jeg har lært, efter at jeg har afholdt foredrag, workshop og kurser for over 700 arbejdspladser, så er det dette: De fleste mennesker slås med de samme problemstillinger. Brokkende kolleger, dårlige chefer, manglende anerkendelse, besværlige og ugennemtænkte omstillinger og ny teknologi. Og fælles for alle brancher og jobs: Ikke tid nok til at nå alle opgaverne.

For at få mine tips og redskaber ud til flere menneskers dagligdag, så har jeg lanceret et nyhedsbrev hvor der hver mandag morgen sendes et nyt tip ud. Så ugen kan starte med et fokus på hvordan du får en god uge.

Arbejdsglæde for ledere

Email-serien kalder jeg for Målrettet Mandag, og det er en 100% gratis ydelse. Når du melder dig til, så får du første tip straks, og så følger de ellers hver mandag. Følg dette link eller klik på banneret her  øverst på siden. Hvis du tænker at dine kolleger kunne have gavn af tips til effektiviteten, så det gerne med dem også.

Jeg hører gerne fra dig på [email protected] hvis du har et god redskab du tænker andre kan have gavn af at jeg deler.

God fornøjelse.

Jon Kjær Nielsen