Videoen her givet en kort introduktion til konceptet, og længere nede findes endnu en video der i flere detaljer gennemgår processen i forløbet.

Sparring for ledereDet har været inspirerende og givtigt at være med på rejsen med Mastermind. Et længere forløb som dette giver mulighed for reflektion og åbner muligheden for at arbejde målrettet med ledelse og arbejdsglæde. Samtidig et glimrende fristed til sparring og feedback.

– Klaus Rønslev

CEO, BASE Erhverv A/S

Lad os tale om det!

Få mere succes som leder. Form kulturen, øg arbejdsglæden og skab bedre resultater

Mastermind for ledere

8 ledere, én erfaren facilitator, masser af inspiration, gensidig sparring og konkrete initiativer til at skabe resultater.

Din egen dagligdag er din case i dette ti måneder lange forløb.

8 deltagere i hver gruppe, øst og vest for Storebælt.

Opdatering, maj 2020: Næste hold kører efterår 2020, med fokus på at komme styrket ud af det det tumult-agtige forår. Tag kontakt hvis du vil høre mere inden tilmelding åbner for offentligheden. 

  • Pris kun kr. 25.000,- ex. moms pr. deltager. 
  • NY BONUS: Som deltager i 2020 får du 3 måneders fri adgang til GoLearns 12 online lederkurser, herunder Jons kursus “Skab motivation og arbejdsglæde i dit team”, kurser i den svære samtale, i konflikthåndtering, i skiftet fra medarbejder til leder og meget mere.
  • NY BONUS: Alle deltagere har som noget nyt fra grupperne i 2020 online adgang til en serie lektioner fra Jon Kjær Nielsen, i emner som motivation for ledere, modstand mod forandringer og håndtering af brok. Derudover har Jon samlet de bedste forelæsninger fra internettet, de vigtigste bøger og de bedste cases fra gode arbejdspladser, for at hjælpe dig videre.