— Undersøgelsen er afsluttet – læs mere om resultaterne i løbet af september 2015, her på sitet  —

Med undersøgelsen Danskernes Arbejdsglæde 2015 forsøger Jon.dk at tage temperaturen på danskernes arbejde. Derfor gennemføres denne arbejdsglæde undersøgelse på tværs af fag og arbejspladser.

Undersøgelsen vil sætte den gode arbejdsplads på dagsordenen. Alt for mange mennesker tilbringer tid i jobs der dræner dem og påvirker privatlivet negativt, og det har jeg arbejdet hele karrieren på at afhjælpe, gennem foredrag, kurser og bøger. Jeg håber du vil hjælpe mig med at blive endnu skarpere hvordan rigets tilstand er, når det handler om at på arbejde.

Undersøgelsens resultater offentliggøres naturligvis, ligesom jeg i artikler vil konkludere på tallene. For at få noget godt materiale at arbejde med, så håber jeg du har lyst til ikke kun at bruge 3 minutter på at udfylde, men også dele undersøgelsen med kolleger og venner.