Kære glade sjæle fra Dansensor

Mange tak for sidst, og Godt Nytår! Det var en fornøjelse at møde jer og sætte spot på arbejdglæden, den 18. januar. Her er der lidt ting til at hjælpe jer videre. Du er i øvrigt velkommen til at ringe og få et råd. Fang mig på 24 82 46 69 eller [email protected]

Præsentationen jeg brugte

Du kan downloade dagens præsentation her.

Gratis eBog “Det Glade Dusin”

Jeg har samlet 12 ekstra, konkrete tips til hverdagen i en lille eBog. Hvis du skrev dig op, så var der link til pdf’en i emailen du modtog, og ellers kan du modtage den ved at indtaste fornavn og email i boksen her ved siden af.

Stor eBog ude på Amazon

Som noget nyt kan min store bog med de 100 tips købes som eBog, hos Amazon. Den er på engelsk, men prisen er super skarp – kun omkring 25 kroner. Det foregår her.

Ny ugentligt show om arbejdsglæde!

Jeg har nu i et år produceret The HappyWays Podcast, et ugentligt engelsksproget program om arbejdsglæde og glæde i det hele taget, målrettet din dagligdag. Klik på linket og hør afsnittene, eller abonner gerne (koster altså ikke noget!) via din smartphone ved at klike på iTunes knappen (til Apple) eller Stitcher knappen (Android telefoner):
podcast om ledelse, arbejdsglæde og personlig udvikling

podcast om personlig udvikling, ledelse og arbejsglæde

Konkrete tips – en hurtig oversigt lige til at bruge

Her har jeg samlet en hel side med de grundlæggende praktiske værktøjer til arbejdsglæden, herunder noget fra dagen og uddrag fra bogen.

Litteraturliste

..efterspørges ofte, og den er her: Jons anbefalede litteraturliste.

Tips i videoer

Her en af mine seneste og måske den bedste video, hvor jeg forklarer hvorfor vi ageret så skråsikkert når vi faktisk ikke ved noget som helt om emnet. Jeg kalder den “Hvorfor chefer er uduelige og du ikke ved noget om vin”:

En video til projektledere, med titlen Projektlederens 3 største brølere:

Min korte tale fra TEDx i London, hvor jeg fortæller verden om danskerne og deres verdensrekord i arbejdsglæde. Den var sjov at lave!

Stress gennem tomt arbejde – når man ikke har nok at rive i:

Der er meget mere i bloggen og i nyhedsbrevet.

Ha’ en fed dag!

Jon Kjær Nielsen