Kære glade formænd fra Det Danske Spejderkorps

Mange tak for sidst! Det var en fornøjelse at møde jer til en temadag om at se foreningen mere som en forretning,  den 18. november.

Jeg håber I tager tyren ved hornene og får rykket på jeres udfordringer. Jeg vil gerne støtte hvor jeg kan, derfor er der lidt ting til at hjælpe jer her.

– og du kan du i øvrigt også altid ringe og få et råd. Fang mig på 24 82 46 69 eller [email protected]

Præsentationen jeg brugte

Du kan downloade dagens præsentation her.

Podcast om arbejdsglæde!

Jeg lancerede i  2016 The HappyWays Podcast, et engelsksproget program om arbejdsglæde og glæde i det hele taget, målrettet din dagligdag. Klik på linket og hør afsnittene, eller abonner gerne via din smartphone ved at klike på iTunes knappen (til Apple) eller Stitcher knappen (Android telefoner). Jeg anbefaler afsnit 7 – Why I hate email. Hvis du allerede har en podcast app, så kan du søge “HappyWays” i den. Ved du ikke rigtigt noget om det der med podcast, så har jeg lavet en artikel der introducerer det.
podcast om ledelse, arbejdsglæde og personlig udvikling

podcast om personlig udvikling, ledelse og arbejsglæde

 

 

Litteraturliste

..efterspørges ofte, og den er her: Jons anbefalede litteraturliste.

Tips i videoer

Her en af mine seneste og måske den bedste video, hvor jeg forklarer hvorfor vi ageret så skråsikkert når vi faktisk ikke ved noget som helt om emnet. Jeg kalder den “Hvorfor chefer er uduelige og du ikke ved noget om vin”:

Min korte tale fra TEDx i London, hvor jeg fortæller verden om danskerne og deres verdensrekord i arbejdsglæde. Den var sjov at lave!

Stress gennem tomt arbejde – når man ikke har nok at rive i:

Der er meget mere i bloggen og i nyhedsbrevet.

Ha’ en fed dag!

Jon Kjær Nielsen