Kære glade mennesker fra De Økonomiske Råd

Mange tak for sidst! Det var en fornøjelse at møde jer og sætte spot på arbejdglæden,  den 24. november.

Jeg håber I tager tyren ved hornene og får skabt en masse arbejdsglæde i dagligdagen, for jer selv og ikke mindst for alle kollegerne. Jeg vil gerne støtte hvor jeg kan, derfor er der lidt ting til at hjælpe jer her.

– og du kan du i øvrigt også altid ringe og få et råd. Fang mig på 24 82 46 69 eller [email protected]

Præsentationen jeg brugte

Du kan downloade dagens præsentation her.

Ny ugentligt show om arbejdsglæde!

Jeg har 27. Januar 2016 lanceret The HappyWays Podcast, et ugentligt engelsksproget program om arbejdsglæde og glæde i det hele taget, målrettet din dagligdag. Klik på linket og hør afsnittene, eller abonner gerne via din smartphone ved at klike på iTunes knappen (til Apple) eller Stitcher knappen (Android telefoner). Du kan også søge på “happyways” i din podcast app. Bemærk episode 7: “Why I hate email” der kan spare dig for en time om dagen.
podcast om ledelse, arbejdsglæde og personlig udvikling

podcast om personlig udvikling, ledelse og arbejsglæde

Gratis eBog “Det Glade Dusin”

Jeg har samlet 12 ekstra, konkrete tips til hverdagen i en lille eBog. Der var link i emailen jeg sendte til jer, og hvis du ikke fik skrevet dig op så kan du også klare det her – indtaste fornavn og email i boksen her til højre.

Konkrete tips – en hurtig oversigt lige til at bruge

Her har jeg samlet en side med de mest basale, praktiske værktøjer til arbejdsglæden, herunder noget fra dagen og uddrag fra bogen.

Artikel om bedre email

Her min artikel med tips til emailen, bragt i Computerworld.

Litteraturliste

..efterspørges ofte, og den er her: Jons anbefalede litteraturliste.

Tips i videoer

Her en af mine måske bedste videoer, hvor jeg forklarer hvorfor vi ageret så skråsikkert når vi faktisk ikke ved noget som helt om emnet. Jeg kalder den “Hvorfor chefer er uduelige og du ikke ved noget om vin”:

Min korte tale fra TEDx i London, hvor jeg fortæller verden om danskerne og deres verdensrekord i arbejdsglæde. Den var sjov at lave!

Stress gennem tomt arbejde – når man ikke har nok at rive i:

Der er meget mere i bloggen og i nyhedsbrevet.

Ha’ en fed dag!

Jon Kjær Nielsen