Kære glade folk fra Bramsnæsvigskolen

Tak igen! Det var en fornøjelse at møde jer tirsdag, med spot på vores egen rolle i at omfavne arbejdsglæden og skabe en god kultur og et godt kollegaskab.

 

NYT: Mission Arbejdsglæde – et 6 ugers minikursus

Mandag den 11. oktober var der kickoff på mit nye videokursus. Kurset er egnet for alle, og må anbefales vidt og bredt. Hver uge får du en ny lektion leveret i en video på max 10 minutter samt en tilhørende opgave. Alt levers på mail, og du tilmelder dig lige her, helt gratis:

Læs mere om Mission Arbejdsglæde.

 

 

“Målrettet Mandag” – ugentlige tips til en effektiv uge

2500 læsere modtager min ugentlige inspitation  til en bedre hverdag –  nu udgivet i  ~150 gange. Hver mandag kommer der en kort tanke eller et nyt tip at prøve af, for at få en god, glad og/eller effektiv uge. Du kan tilmelde dig gratis via dette link. Det er også i den ugentlige mail at der kommer nyt fra Klub Trivsel, min podcast, videoer og andet.

 

Klub Trivsel – forum for alle der arbejder for den gode arbejdsplads

Som deltager i et foredrag kan du få 20% rabat på et medlemsskab af Klub Trivsel, min online medlemsklub. Klubbens månedlige webinarer, arkivet af videokurser, værktøjer samt Forum til sparring hjælper dig i dit arbejde for højere trivsel og arbejdglæde. Brug rabatkoden foredrag2021 ved tilmelding. Læs mere om Klub Trivsel her.

 

Præsentationen jeg brugte

Du kan downloade dagens præsentation om arbejdsglæde her.

 

Ebog: Det Glade Dusin

Med 12 tips til hverdagen giver Det Glade Dusin dig flere ideer. Der er link til fri download når du skriver dig op til Målrettet Mandag herover.

 

Podcast om arbejdsliv!

Den danske podcast RevolutJon er udkommet i tre år nu. Podcasten omhandler danskernes arbejdsliv, og kommer bredt omkring. I de første afsnit kan du møde Sexolog Maj Wismann der taler om stress og betydningen i parforholdet, samt Happy Henry, der deler ud af hans ledelseserfaringer.

Ekstra: Tilbage i 2016 lancerede jeg The HappyWays Podcast, der i næsten et år var et ugentligt, engelsksproget program om arbejdsglæde og glæde i det hele taget, målrettet din dagligdag. Klik på linket og hør afsnittene, eller abonner gerne via din smartphone – søg på “happyways” i din podcast app. Bemærk episode 7: “Why I hate email” der kan spare dig for en del tid, samt afsnit 3 om brok.

 

Konkrete tips – en hurtig oversigt lige til at bruge

Her har jeg samlet en side med de mest basale, praktiske værktøjer til arbejdsglæden, herunder noget fra dagen og uddrag fra bogen.

 

Litteraturliste

..efterspørges ofte, og den er her: Jons anbefalede litteraturliste.

 

Tips i videoer

Her min måske bedste, lidt ældre, video, hvor jeg forklarer hvorfor vi agerer så skråsikkert når vi faktisk ikke ved noget som helt om emnet. Jeg kalder den “Hvorfor chefer er uduelige og du ikke ved noget om vin” (og nej, alle chefer er ikke uduelige :-)

Min korte tale fra TEDx i London, hvor jeg fortæller verden om danskerne og deres verdensrekord i arbejdsglæde. Den var sjov at lave!

Stress gennem tomt arbejde – når man ikke har nok at rive i:

Der er meget mere i bloggen og i nyhedsbrevet.

Ha’ en fed dag!

Jon Kjær Nielsen

Sparring og ledelsesudvikling med Jon Kjær Nielsen