Kære glade mennesker fra kurset på Comwell Aarhus

Mange tak for sidst! Det var en fornøjelse at møde jer og sætte spot på hvordan I får en effektiv dagligdag. Jeg håber I ønsker at påvirke dagligdagen postivt, og tager små daglige skridt her i tiden efter. Her er lidt til at hjælpe jer.

Derudover, så er du velkommen til at skrive/ringe og få et råd. Fang mig på 24 82 46 69 eller [email protected]

Præsentationen og mere materiale

Du kan downloade dagens præsentation her.

Skemaet – den daglige checkliste – til de 10 vaner, den kan du hente som Excel-ark her, og selv taste og printe. Resten af året er med, så du kan fortsætte.

En artikel om bedre e-mailvaner kan du finde i Computerworld her. Min bog om e-mail kommer snart!

Ugentlige tips til en effektiv uge

Målrettet Mandag er min ugentlige håndsrækning til travle mennesker der gerne vil have bedre styr på deres ting. Hver mandag kommer der et nyt tip at prøve af, for at få en god og effektiv uge. Jeg sender dem til dig, og andre kan skrive sig op via dette link.

Lydprogram om arbejdsglæde!

Jeg har i januar 2016 lanceret The HappyWays Podcast, et ugentligt engelsksproget program om arbejdsglæde og glæde i det hele taget, målrettet din dagligdag. Klik på linket og hør afsnittene, eller abonner gerne via din smartphone ved at klike på iTunes knappen (til Apple) eller Stitcher knappen (Android telefoner). Du kan også søge på “happyways” i din podcast app. Bemærk episode 7: “Why I hate email” der kan spare dig for en del tid. En dansk podcast kommer også snart.
podcast om ledelse, arbejdsglæde og personlig udvikling

podcast om personlig udvikling, ledelse og arbejsglæde

 

Konkrete tips – en hurtig oversigt lige til at bruge

Her har jeg samlet en side med de mest basale, praktiske værktøjer til arbejdsglæden, herunder noget jeg nævnte dagen samt uddrag fra bogen.

Litteraturliste

..efterspørges ofte, og den er her: Jons anbefalede litteraturliste.

Tips i videoer

Her min måske bedste video, hvor jeg forklarer hvorfor vi ageret så skråsikkert når vi faktisk ikke ved noget som helt om emnet. Jeg kalder den “Hvorfor chefer er uduelige og du ikke ved noget om vin”:

Min korte tale fra TEDx i London, hvor jeg fortæller verden om danskerne og deres verdensrekord i arbejdsglæde. Den var sjov at lave!

Stress gennem tomt arbejde – når man ikke har nok at rive i:

Der er meget mere i bloggen og i nyhedsbrevet.

Ha’ en fed dag!

Jon Kjær Nielsen