Kære glade folk fra Maxi Zoo

Tak igen! Det var en fornøjelse at møde jer til endnu et arrangement, med spot på rollen og vores egen rolle i at omfavne forandringer og skabe en god kultur. Jeg håber I ønsker at påvirke dagligdagen postivt og derfor gør noget for det. Her er lidt til at hjælpe jer.

Derudover, så er du velkommen til at skrive/ringe og få et råd. Fang mig på 24 82 46 69 eller [email protected]

“Målrettet Mandag” – ugentlige tips til en effektiv uge

Målrettet Mandag er min ugentlige håndsrækning (nu udgivet i  ~150 gange) til mennesker der gerne vil have inspiration, små tips, styr på deres ting og positiv retning i livet. Hver mandag kommer der et nyt tip at prøve af, for at få en god, glad og/eller effektiv uge. Du kan tilmelde dig gratis via dette link.

Præsentationerne jeg brugte

Du kan downloade dagens præsentation om arbejdsglæde, forandringer og kultur her. Præsentation fra forrige gang, januar 2020, den er her.

Ebog: Det Glade Dusin

Med 12 tips til hverdagen giver Det Glade Dusin dig flere ideer. Der er link til fri download når du skriver dig op til Målrettet Mandag herover.

Podcast om arbejdsliv!

Den danske podcast RevolutJon er udkommet i tre år nu. Podcasten omhandler danskernes arbejdsliv, og kommer bredt omkring. I de første afsnit kan du møde Sexolog Maj Wismann der taler om stress og betydningen i parforholdet, samt Happy Henry, der deler ud af hans ledelseserfaringer.

Ekstra: Tilbage i 2016 lancerede jeg The HappyWays Podcast, der i næsten et år var et ugentligt, engelsksproget program om arbejdsglæde og glæde i det hele taget, målrettet din dagligdag. Klik på linket og hør afsnittene, eller abonner gerne via din smartphone – søg på “happyways” i din podcast app. Bemærk episode 7: “Why I hate email” der kan spare dig for en del tid, samt afsnit 3 om brok.

Konkrete tips – en hurtig oversigt lige til at bruge

Her har jeg samlet en side med de mest basale, praktiske værktøjer til arbejdsglæden, herunder noget fra dagen og uddrag fra bogen.

Litteraturliste

..efterspørges ofte, og den er her: Jons anbefalede litteraturliste.

Tips i videoer

Her min måske bedste, lidt ældre, video, hvor jeg forklarer hvorfor vi ageret så skråsikkert når vi faktisk ikke ved noget som helt om emnet. Jeg kalder den “Hvorfor chefer er uduelige og du ikke ved noget om vin”:

Min korte tale fra TEDx i London, hvor jeg fortæller verden om danskerne og deres verdensrekord i arbejdsglæde. Den var sjov at lave!

Stress gennem tomt arbejde – når man ikke har nok at rive i:

Der er meget mere i bloggen og i nyhedsbrevet.

Ha’ en fed dag!

Jon Kjær Nielsen