D’Herrer & Damer fra Nordjyske Bank

Mange tak for sidst! Det var en fornøjelse at sætte fokus på arbejdsglæden sammen med jer, og dele ud fra samlingen af tips.

Jeg håber I klør på med endnu mere arbejdsglæde, og jeg vil gerne støtte hvor jeg kan. Derfor er der lidt ting til jer her.

– og du kan du i øvrigt også altid ringe og få et råd, jeg hjælper altid hvor jeg kan. Fang mig på 24 82 46 69 eller [email protected]

Præsentationen jeg brugte

Du kan downloade dagens præsentation fra foredraget her.

Gratis e-bog og masser af konkrete tips og ny viden

For at hjælpe dig med arbejdsglæden har jeg samlet en gratis e-bog på 28 sider, med 12 nye redskaber og god inspiration.

Modtag e-bogen gratis nu!
* yep, skal udfyldesVed at udfylde tilmelder dig mit nyhedsbrev om arbejdsglæde, hvor du med mellemrum får endnu flere konkrete tips, artikler og nye undersøgelser. Du kan altid hoppe af igen med et klik :o)

Konkrete tips – en hurtig oversigt lige til at bruge

Her har jeg samlet en hel side med enkle og praktiske værktøjer til arbejdsglæden, herunder noget fra dagen og uddrag fra en kommende bog. Der er også en litteraturliste hvis du gerne vil have vitaminer til hjernen.

Tips i videoer

Min korte tale fra TEDx i London, hvor jeg fortæller verden om danskerne og deres verdensrekord i arbejdsglæde:

I en liggestol fortæller jeg hvordan de skaber tillid og arbejdsglæde i specialstyrkerne:

Jeg har lavet dette korte indslag med telefonpigerne laver kagekonkurrence på kontoret og involverer kunderne i prøvesmagning og bedømmelse:

 

Der er meget mere i bloggen og i nyhedsbrevet.

Ha’ en fed dag!

Jon Kjær Nielsen