Kære glade folk fra Nordvest Admins besøg hos Kompan

Mange tak for sidst! Det var en fornøjelse at møde jer og sætte spot på arbejdglæden, til jeres seminar 7. september.

Jeg håber I tager tyren ved hornene og får skabt en masse arbejdsglæde i dagligdagen, for jer selv og ikke mindst for alle kollegerne. Jeg vil gerne støtte hvor jeg kan, derfor er der lidt ting til at hjælpe jer her.

– og du kan du i øvrigt også altid ringe og få et råd. Fang mig på 24 82 46 69 eller [email protected]. På mit website kan du også læse mere om mine foredrag og workshops.

Præsentationen jeg brugte

Du kan downloade dagens præsentation her.

Gratis eBog “Det Glade Dusin”

I mailen du modtog var der link til ebogen. Hvis du er landet på denne side uden at skive dig op, så kan du også få den ved at indtaste indtaste fornavn og email i boksen her:

Show om arbejdsglæde!

Jeg lancerede i  2016 The HappyWays Podcast, et engelsksproget program om arbejdsglæde og glæde i det hele taget, målrettet din dagligdag. Klik på linket og hør afsnittene, eller abonner gerne via din smartphone ved at klike på iTunes knappen (til Apple) eller Stitcher knappen (Android telefoner). Jeg anbefaler afsnit 7 – Why I hate email.
podcast om ledelse, arbejdsglæde og personlig udvikling

podcast om personlig udvikling, ledelse og arbejsglæde

Konkrete tips – en hurtig oversigt lige til at bruge

Her har jeg samlet en hel side med de mest grundlæggende praktiske værktøjer til arbejdsglæden, herunder noget fra dagen og uddrag fra bogen.

Litteraturliste

..efterspørges ofte, og den er her: Jons anbefalede litteraturliste.

Tips i videoer

Min korte tale fra TEDx i London, hvor jeg fortæller verden om danskerne og deres verdensrekord i arbejdsglæde. Den var sjov at lave!

Her en af mine måske bedste videoer, hvor jeg forklarer hvorfor vi ageret så skråsikkert når vi faktisk ikke ved noget som helt om emnet. Jeg kalder den “Hvorfor chefer er uduelige og du ikke ved noget om vin”:

Stress gennem tomt arbejde – når man ikke har nok at rive i:

Der er meget mere i bloggen og i nyhedsbrevet.

Ha’ en fed dag!

Jon Kjær Nielsen