Kære glade logistikfolk hos Novo Nordisk

Mange tak for sidst! Det var en fornøjelse dele tips med jer, til foredraget om arbejdsglæde. Nu er det op til dig at gøre noget for at skabe en endnu bedre hverdag for dig selv – og dine kolleger ikke mindst. Jeg vil gerne støtte dig :o)

Du er meget velkommen til at give en tilbagemelding på oplægget, det vil jeg være glad for. Det tager kun 1 minut og kan i den nye, offentlige gæstebog på siden med beskrivelsen af foredraget.

Så kan du i øvrigt også altid ringe og få et godt råd, jeg hjælper altid hvor jeg kan. Fang mig på 24 82 46 69 eller [email protected]

Præsentationen jeg brugte

Du kan downloade dagens præsentation fra foredraget om arbejdsglæde her.

Gratis e-bog og masser af konkrete tips og ny viden

For at hjælpe dig videre har jeg samlet en gratis e-bog på 28 sider, med 12 nye redskaber og god inspiration. Den får du ved at du tilmelder dig mit nyhedsbrev om arbejdsglæde, hvor du så med mellemrum får endnu flere artikler, nye undersøgelser og konkrete tips. Viser det sig ikke interessant, så hopper du bare af igen med et klik, så jeg mener det der med gratis :o)

Konkrete tips – en hurtig oversigt lige til at bruge

Her har jeg samlet en hel side med enkle og praktiske værktøjer til arbejdsglæden, herunder noget fra foredraget og uddrag fra en kommende bog. Der er også en litteraturliste hvis du gerne vil have vitaminer til hjernen.

Tips i videoer

I en liggestol fortæller jeg hvordan de skaber tillid og arbejdsglæde i specialstyrkerne:

Jeg har lavet dette korte indslag med telefonpigerne laver kagekonkurrence på kontoret og involverer kunderne i prøvesmagning og bedømmelse:

 

Der er meget mere i bloggen og i nyhedsbrevet.

Ha’ en fed dag!

Jon Kjær Nielsen