Kære glade mennesker fra salgskonferencen 7. maj

Mange tak for sidst! Jeg håber I bevarer gå-på-modet og ikke mindst ser langsigtet på udfordringerne. Hvem du er når krisen er ovre, det er vigtigere end de kortsigtede resultater.

Min mission er at støtte og fremelske en bedre hverdag, og her får du ting der kan hjælpe dig. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at tage fat: [email protected] og mobil +45 24 82 46 69.

Opdateringer på LinkedIn

LinkedIn laver jeg opslag med inspiration og praktiske tips, flere gange ugentligt, så som det om at vælge sine bekymringer med omhu. Du kan følge mig der, eller linke op.

Ugentlige tips til en effektiv uge – “Målrettet Mandag”

Målrettet Mandag er min ugentlige håndsrækning til travle mennesker der gerne vil have bedre styr på deres ting. Hver mandag kommer der et nyt tip at prøve af, for at få en god og effektiv uge, bevare overblikket, roen og optimisme. Du kan skrive dig op via dette link.

I bunden af den første mail vil der også være links til mit skema, til en litteraturliste og til flere vigtige artikler.

6-ugers videokursus i den effektive hverdag

tips til personlig effektivitet med jons nyhedsbrevMit 6-modulers kursus sætter struktur på hverdagen og hjælper dig med at spare en time om dagen. Det er designet som en enkel, 6-ugers proces, men du kan fint vælge at gennemføre på kun et par uger. Prisen er kr. 790,- inkl. moms, men pga. lockdown er der 500,- i rabat. Du får det derfor for kr 290,- hvis du indtaster rabatkoden CORONA. Læs mere og køb det her.

Skema til vaneændringer

Nye daglige vaner

Vil du måle på de daglige vaneændringer, så har jg lavet et skema for for alle måneder i 2020. Du får links til første udgave af Målrettet Mandag, meldt dig til herover og få det straks.

Podcast om arbejdsliv!

Den danske podcast RevolutJon omhandler danskernes arbejdsliv, og planen er at komme bredt omkring. I de første afsnit kan du møde Sexolog Maj Wismann der taler om stress og betydningen i parforholdet, samt Happy Henry, der deler ud af hans ledelseserfaringer. Derefter følger afsnit om vilde karriereskift, ledelsescoaching og mere. I afsnit 12 kan du høre helt foredrag.

Ekstra: Tilbage i 2016 lancerede jeg The HappyWays Podcast, der i næsten et år var et ugentligt, engelsksproget program om arbejdsglæde og glæde i det hele taget, målrettet din dagligdag. Klik på linket og hør afsnittene, eller abonner gerne via din smartphone – søg på “happyways” i din podcast app. Bemærk episode 7: “Why I hate email” der kan spare dig for en del tid, samt afsnit 3 om brok.

Konkrete tips – en hurtig oversigt lige til at bruge

Her har jeg samlet en side med de mest basale, praktiske værktøjer til arbejdsglæden, herunder noget fra dagen og uddrag fra bogen.

Litteraturliste

..efterspørges ofte, og den er her: Jons anbefalede litteraturliste.

Tips i videoer

Her min måske bedste video, hvor jeg forklarer hvorfor vi ageret så skråsikkert når vi faktisk ikke ved noget som helt om emnet. Jeg kalder den “Hvorfor chefer er uduelige og du ikke ved noget om vin”:

Min korte tale fra TEDx i London, hvor jeg fortæller verden om danskerne og deres verdensrekord i arbejdsglæde. Den var sjov at lave!

Stress gennem tomt arbejde – når man ikke har nok at rive i:

Der er meget mere i bloggen og i nyhedsbrevet.

Ha’ en fed dag!

Jon Kjær Nielsen

Sparring og ledelsesudvikling med Jon Kjær Nielsen