Kære glade folk fra PMI

Mange tak for sidst! Det var en fornøjelse sætte spot på arbejdglæden med jer, den 25. juni i Nicolai Kirke.

Jeg håber I tager tyren ved hornene og får skabt en masse arbejdsglæde i dagligdagen, for jer selv og ikke mindst i jeres projekter. Jeg vil gerne støtte hvor jeg kan, derfor er der lidt ting til at hjælpe jer her.

– og du kan du i øvrigt også altid ringe og få et råd. Fang mig på 24 82 46 69 eller [email protected]

Du kan også følge med på Facebooksiden, som nu over 3200 andre gør! Jeg håber at høre fra dig med gode historier, kommentarer og spørgsmål :o)

Roser, tilbagemelding og kommentar? Meget gerne, det gør mig rigtigt glad – skriv i den offentlige gæstebog under beskrivelsen af mit arbejdsglædeforedrag, eller send mig en mail.

Gratis eBog “Det Glade Dusin”

Jeg har samlet 12 ekstra, konkrete tips til hverdagen i en lille eBog. Hvis du ikke fik skrevet dig op (i så fald er bogen på vej), så kan du også klare det her – indtaste fornavn og email i boksen her til venstre.

Præsentationen jeg havde forberedt

Vi endte jo med at gøre det “dogme-style” uden power point, men præsentationen er alligevel et referat af det vi kom igennem. Sådan da. Du kan downloade dagens skulle-have-været præsentation her.

Konkrete tips – en hurtig oversigt lige til at bruge

Her har jeg samlet en hel side med de grundlæggende praktiske værktøjer til arbejdsglæden, herunder noget fra dagen og uddrag fra bogen.

Litteraturliste

..efterspørges ofte, og den er her: Jons anbefalede litteraturliste.

Tips i videoer

Jeg har lavet en video specifikt til jer projektledere, hvor jeg taler om projektlederens tre største brølere. Den har sin egen side her.

Herunder har du så min seneste og måske bedste video, hvor jeg forklarer hvorfor vi ageret så skråsikkert når vi faktisk ikke ved noget som helt om emnet. Jeg kalder den “Hvorfor chefer er uduelige og du ikke ved noget om vin”, og vi har fat i Dunning-Kruger effekten:

Min korte tale fra TEDx i London, hvor jeg fortæller verden om danskerne og deres verdensrekord i arbejdsglæde. Den var sjov at lave!

Stress gennem tomt arbejde – når man ikke har nok at rive i:

Der er meget mere i bloggen og i nyhedsbrevet.

Ha’ en fed dag!

Jon Kjær Nielsen