Kære glade mennesker fra Rigshospitalet

Mange tak for sidst! Det var en fornøjelse at møde jer og sætte spot på arbejdglæden. Jeg håber I ønsker at påvirke dagligdagen postivt, og derfor gør noget for det. Her er lidt til at hjælpe jer.

Derudover, så er du velkommen til at skrive/ringe og få et råd. Fang mig på 24 82 46 69 eller [email protected]

Præsentationen jeg brugte

Du kan downloade dagens præsentation her.

Ugentlige tips til at nå mere, uden at arbejde flere timer

Jeg har for nyligt lanceret “Målrettet Mandag”, som er et ugentligt tip til at blive mere effektiv, så du kan have bedre samvittighed og mere/bedre fritid. Du modtager de ugentlige tips ved at skrive dig op her.

Lydprogram om arbejdsglæde!

Jeg har 27. Januar 2016 lanceret The HappyWays Podcast, et ugentligt engelsksproget program om arbejdsglæde og glæde i det hele taget, målrettet din dagligdag. Klik på linket og hør afsnittene, eller abonner gerne via din smartphone ved at klike på iTunes knappen (til Apple) eller Stitcher knappen (Android telefoner). Du kan også søge på “happyways” i din podcast app. Bemærk episode 7: “Why I hate email” der kan spare dig for en time om dagen.
podcast om ledelse, arbejdsglæde og personlig udvikling

podcast om personlig udvikling, ledelse og arbejsglæde

Gratis eBog “Det Glade Dusin”

Jeg har samlet 12 ekstra, konkrete tips til hverdagen i en lille eBog. Hvis du stadig ikke har fået den, så kan du få den her – indtaste fornavn og email i pop-up boksen her på siden.

Konkrete tips – en hurtig oversigt lige til at bruge

Her har jeg samlet en side med de mest basale, praktiske værktøjer til arbejdsglæden, herunder noget fra dagen og uddrag fra bogen.

Litteraturliste

..efterspørges ofte, og den er her: Jons anbefalede litteraturliste.

Tips i videoer

Her min måske bedste video, hvor jeg forklarer hvorfor vi ageret så skråsikkert når vi faktisk ikke ved noget som helt om emnet. Jeg kalder den “Hvorfor chefer er uduelige og du ikke ved noget om vin”:

Min korte tale fra TEDx i London, hvor jeg fortæller verden om danskerne og deres verdensrekord i arbejdsglæde. Den var sjov at lave!

Stress gennem tomt arbejde – når man ikke har nok at rive i:

Der er meget mere i bloggen og i nyhedsbrevet.

Ha’ en fed dag!

Jon Kjær Nielsen