Kære glade folk fra sponsorarrangementet på Jyllandsringen

Mange tak for sidst! Det var en fornøjelse at møde jer og sætte spot på arbejdglæden, til arrangementet på Jyllandsringen den 28. august.

I mailen du modtog var der link til en ebog, og andre kan skrive sig op til den her på sitet. På websitet her kan du læse om mine foredrag, f.eks. om arbejdsglæde eller forandringer, og du kan finde min podcast.

Tænker du at jeg måske kan hjælpe dig på din arbejdsplads, så skriv eller ring, så vender vi det. Uanset om det handler om at løfte arbejdsglæde, komme godt igennem forandringer eller måske bekæmpe stress og blive mere effektive i hverdagen. Fang mig på 24 82 46 69 eller [email protected].

Podcast om arbejdsglæde!

Jeg lancerede i  2016 The HappyWays Podcast, et engelsksproget program om arbejdsglæde og glæde i det hele taget, målrettet din dagligdag. Klik på linket og hør afsnittene, eller abonner gerne via din smartphone ved at klike på iTunes knappen (til Apple) eller Stitcher knappen (Android telefoner). Jeg anbefaler afsnit 7 – Why I hate email.
podcast om ledelse, arbejdsglæde og personlig udvikling

podcast om personlig udvikling, ledelse og arbejsglæde

Konkrete tips – en hurtig oversigt lige til at bruge

Her har jeg samlet en hel side med de mest grundlæggende praktiske værktøjer til arbejdsglæden.

Litteraturliste

..efterspørges ofte, og den er her: Jons anbefalede litteraturliste.

Tips i videoer

Min korte tale fra TEDx i London, hvor jeg fortæller verden om danskerne og deres verdensrekord i arbejdsglæde. Den var sjov at lave!

Her en af mine måske bedste videoer, hvor jeg forklarer hvorfor vi ageret så skråsikkert når vi faktisk ikke ved noget som helt om emnet. Jeg kalder den “Hvorfor chefer er uduelige og du ikke ved noget om vin”:

Stress gennem tomt arbejde – når man ikke har nok at rive i:

Der er meget mere i bloggen og i nyhedsbrevet.

Ha’ en fed dag!

Jon Kjær Nielsen