Kære godtfolk fra SCA :o)

Mange tak for sidst! Det var en fornøjelse at sætte fokus på arbejdsglæde og personlig effektivitet sammen med jer, den 18. december.  Jeg håber virkeligt I tager tyren ved hornene og får skabt en masse arbejdsglæde, samt får lavet de små ændringerne i jeres vaner der kan gøre en stor forskel. Jeg vil gerne støtte hvor jeg kan. Derfor er der lidt ting til at hjælpe jer her.

– og du kan du i øvrigt også altid ringe og få et råd, jeg hjælper altid hvor jeg kan. Fang mig på 24 82 46 69 eller [email protected]

Du kan også følge med på Facebooksiden, som 2900 andre gør! Jeg håber at høre fra dig med gode historier, kommentarer og spørgsmål :o)

Roser, tilbagemelding og kommentar? Meget gerne, det gør mig rigtigt glad – skriv i den offentlige gæstebog under beskrivelsen af foredraget.

Præsentationen jeg brugte

Du kan downloade dagens præsentation fra foredraget her.

Konkrete tips – en hurtig oversigt lige til at bruge

Her har jeg samlet en hel side med de grundlæggende praktiske værktøjer til arbejdsglæden, herunder noget fra dagen og uddrag fra bogen.

Litteraturliste

..efterspørges ofte, og den er her: Jons anbefalede litteraturliste.

Tips i videoer

Min korte tale fra TEDx i London, hvor jeg fortæller verden om danskerne og deres verdensrekord i arbejdsglæde. Den var sjov at lave!

Stress gennem tomt arbejde – når man ikke har nok at rive i:

Her min peptalk til folkeskolelærerene og forældrene efter regeringsindgrebet:

Der er meget mere i bloggen og i nyhedsbrevet.

Ha’ en fed dag!

Jon Kjær Nielsen