Kære friske deltagere fra Scanrate

Mange tak for sidst. Herligt at være på landevejen igen og møde jer!

Jeg håber I får det til at fungere bedst muligt, både fremover og her i den fortsat noget specielle situation. Jeg vil gerne støtte hvor jeg kan, derfor er der lidt ting til at hjælpe jer her, og du er også velkommen til at følge mig på LinkedIn hvor der næsten dagligt er små tips.

Præsentationen jeg brugte

Du kan downloade dagens præsentation om at bedre hverdag, den dækker den første halvdel jeg lavede med slides.

I bloggen finder du min artikel om To Do lister, og den med fokusspørgsmålet og meget andet godt.

Ugentlige tips til en effektiv uge samt vaneskema – “Målrettet Mandag”

tips til personlig effektivitet med jons nyhedsbrev

Målrettet Mandag er min ugentlige håndsrækning til travle mennesker der gerne vil have bedre styr på deres ting, og i øjeblikket er det med særligt fokus på corona-tiderne. Du kan skrive dig op via dette link. og i den første mail er der (i bunden) links til at downloade mit vaneskema til at måle på daglige handlinger.

Podcast om arbejdsliv!

Den danske podcast RevolutJon er gået i luften i august 2018! Podcasten omhandler danskernes arbejdsliv, og planen er at komme bredt omkring. I de første afsnit kan du møde Sexolog Maj Wismann der taler om stress og betydningen i parforholdet, samt Happy Henry, der deler ud af hans ledelseserfaringer. Derefter følger afsnit om vilde karriereskift, ledelsescoaching og mere.

Ekstra: Tilbage i 2016 lancerede jeg The HappyWays Podcast, der i næsten et år var et ugentligt, engelsksproget program om arbejdsglæde og glæde i det hele taget, målrettet din dagligdag. Klik på linket og hør afsnittene, eller abonner gerne via din smartphone – søg på “happyways” i din podcast app. Bemærk episode 7: “Why I hate email” der kan spare dig for en del tid, samt afsnit 3 om brok.

Konkrete tips – en hurtig oversigt lige til at bruge

Her har jeg samlet en side med de mest basale, praktiske værktøjer til arbejdsglæden, herunder noget fra dagen og uddrag fra bogen.

Litteraturliste

..efterspørges ofte, og den er her: Jons anbefalede litteraturliste.

Tips i videoer

Her min måske bedste video, hvor jeg forklarer hvorfor vi ageret så skråsikkert når vi faktisk ikke ved noget som helt om emnet. Jeg kalder den “Hvorfor chefer er uduelige og du ikke ved noget om vin”:

Min korte tale fra TEDx i London, hvor jeg fortæller verden om danskerne og deres verdensrekord i arbejdsglæde. Den var sjov at lave!

Stress gennem tomt arbejde – når man ikke har nok at rive i:

Der er meget mere i bloggen og i nyhedsbrevet.

Ha’ en fed dag!

Jon Kjær Nielsen