Har din arbejdsplads en musikvideo?

Dagens inspiration går til arbejdspladser der trænger til at peppe stemning og image lidt op. Denne musikvideo er lavet af IT-virksomheden Enabling, der ønsker at vise… ja, hvad ønsker de egentligt at vise? At de ikke er helt almindelige, og ikke så kedelige som alle andre? Se selv.

Yeah man!

Hyacinth-syndromet: Når kun den polerede overflade må ses af andre. Det er ikke det der skaber fede jobs, og det er heller ikke troværdigt overfor kunderne. For hvem er I egentligt?

Hvad tænker du, når du hører ordet “Professionel”? Hvis du er som mange (inklusiv dem der ikke vil indrømme det) så betyder professionel bland andet noget med at holde på formerne, opføre sig som man tror andre forventer og ikke stikke hovedet for lang frem. Jeg kalder det Hyacinth-syndromet, efter Mrs. Bucket i serien “Keeping Up Appearances”.

Så er der andre, der godt ved, at man sagtens kan være professionel og levere et solidt stykke arbejde, og samtidigt give plads til det hele menneske. Mennesker med alle vores skavanker, passioner, drømme og uslebne kanter. Det gælder både for os som individer, og for virksomhedskulturen samlet.

Gode arbejdspladser er dem som ved, at selvom vi har jakkesættet på til dagligt, så er der også et legebarn inde i os alle. Vi render alle af og til rundt ubarberede i uvaskede bukser. Vi synger i badet. Vi drømmer i det skjulte om at være rockstjerner. Hvorfor så ikke give plads?

Så hvis I skulle lave en musikvideo, hvordan ville den så være?

Godt Gået Enabling!