Boghjørnet anmelder Fierce Leadership

Denne bog er et scoop for ledere og andre med interesse i udvikling. Jeg læser mange bøger om ledelse, organisationsudvikling og personlig udviklling, og jeg håber at jeg med Lederens Boghjørne her kan hjælpe andre til at skyde genvej til de mest nyttige og/eller nyskabende.
Ud over løbende at anmelde det jeg læser, så kommer der også anmeldelser af nogle af de tidligere fra biblioteket, i det omfang jeg kommer efter det. Efterhånden som der er nye anmeldelser kan de altså både være af nye bøger, og af klassikere.

Så, lad os straks spring ud i det, med anmeldelsen af Fierce Leadership, af Susan Scott.

Den korte konklusion: En super bog, der fortjener en 1. plads og 5 stjerner. Den kan anbefales til ledere, konsulenter og alle der arbejder med udvikling. Den skiller sig ud med det direkte sprog, forfriskede nye idéer samt praktiske værktøjer og processer til at komme igang med de nye metoder.
Bogen kan bestilles hos Saxo.dk.

3 replies

Kommentarer er lukkede.