Nye udfordringer, nyt firma, nyt liv

Op til ferieperioden tog jeg den beslutning at stoppe som Chief Happiness Officer hos Projekt Arbejdsglæde. Tre års samarbejde blev det til, og det har været en fantastisk tid! Jeg var dog også kommet dertil hvor jeg måtte indse, at skulle jeg fortsat specialisere mig og følge min passion (kan man gøre andet?), så var det tid til andre rammer. Ferien er derfor blivet brugt med at se fremad og tænke nyt.

Samarbejdet med Projekt Arbejdsglæde og Alexander Kjerulf startede efter jeg i flere år havde været selvstændig konsulent og underviser, med kurser i ledelse, motivation og arbejdsglæde. I de tre gode år der er gået med samarbejdet er jeg særlig stolt over at jeg:

 • har bragt værktøjet Personality Poker til Danmark
 • er medforfatter på en bog
 • har holdt hundredevis af foredrag med med super tilfredse deltagere (ja sgu)
 • de sidste tre har har haft lejlighed til at arbejde med nogle meget spændende virksomheder og nogle skønne mennesker.

Tre år samme sted er kæmpe rekord for mig, der ellers slås med en anelse utålmodighed :o) Men det har været godt og givende, og nu skal der så ske nye ting. Jeg lider ikke af nostalgi… men jeg kommer til at savne mine søde kolleger… bare lidt.

Følg passionen

Min helt store passion har i 10 år været at løfte organisationer til nye højder, ved at udvikle på ledelse, strukturer og mennesker. Jeg har derfor valg at fokus fremover skal være endnu skarpere på ledelsesudvikling og på at hjælpe virksomheder med at lykkes med at skabe engagement, arbejdsglæde og gode resultater. Det kommer hurtigt til at lyde stort og flot, så jeg kalder det fede jobs, det siger det hele.

Arbejdet bliver i form af rådgivning, større konsulentopgaver, workshops, kurser og så en masse gratis inspiration i form af artikler, videoreportager, boganmeldelser. Flere bøger fra min hånd er også undervejs. For at skabe en god ramme om det hele, og sikre gode synergier, så er jeg gået sammen med andre erfarne kræfter i konsulentfirmaet 1Stroke (mere om det i en senere nyhed).

Jeg vil stadig holde foredrag, og glæder mig til at være en positiv påvirkning på endnu flere menneskers hverdag. Min ønske er også, at jeg af den vej finder modige virksomheder der ønsker reel udvikling, og tør kaste sig ud i den opgave det er at skabe arbejdspladser der tales om ude i byen.

Hep med

Jeg håber du vil følge mig på min vej, og du er meget velkommen til at lægge en hilsen her på bloggen. Alt fra “Fedt manner, held og lykke” til “Åh, går det nu…” er velkomment. Jeg håber også du hyppigt vil vende tilbage hertil siderne, for at hente frisk inspiration. Tilmeld dig meget gerne De Fede Jobs nyhedsbrev, så får du et pip når der er godt guf til dig. Der kommer også noget RSS man kan abonnere på, hvis man forstår sådan noget.

Jeg håber DU også har haft en fantastisk sommer, og ligesom jeg er klar til at få det bedste efterår i mands minde.

– Jon Kjær Nielsen

3 replies
 1. Jørn Erik Nielsen
  Jørn Erik Nielsen says:

  Godt gået, ser frem til at følge dig, og den videre udvikling
  Du ved hvad du vil, og dermed godt på vej.
  Stor hilsen

Kommentarer er lukkede.