Arbejdsglæde er at sige tak

Takkebrev – DET er glad service

Arbejdsglæde i Citycallcenter

Takkebrevet. Klik for stort.

Jeg har lige modtaget det sødeste takkebrev fra CityCallCenter, et telefonpasningsfirma jeg har brug og som jeg er stor fan af – de er nemlig vildt glade. Jeg stemte i en af deres konkurrencer (uden at vinde noget), og de var så glade for det, at jeg da fik en lille takkebrev med fysisk post (wtf?!), vedlagt papiret fra en slikkepind (som nogen altså havde spist) som en lille præmie. Sådan noget viser overskud og bringer altså smilet frem :o)

Anledning var, at der forleden var international CallCenterUge, og de lavede meget spas, herunder:

  • Daglig lodtrækning af gaver til fans på Facebook
  • “Jazz Up Your Headset Day” intern konkurrence
  • “Gæt en callgirl” konkurrence (det kalder de altså sig selv, telefonpigerne)
  • Hattedag
  • Kagebagningskonkurrence! Den berømte, årlige dyst på bagværk, hvor kunderne kan stemme på pæneste kage (og bedste, hvis de kommer forbi og smager!)

Kære CityCallCenter. I er for seje :) Jeg kan næste ikke vente til December, hvor jeg regner med at der igen er glögg til forbipasserende.

Arbejdsglæde via kagekonkurrencen

Kagekonkurrencen 2012. Lige til at kopiere på din egen arbejdsplads.