Når nu jorden går under: Få takket kollegerne

Arbejdsglæde inden jorden går under

Hvis Mayaerne har ret er det sidste uge på jobbet. Sørg for at det bliver med masser af arbejdsglæde!

Hvis Mayaerne har ret i deres kalender-forudsigelser, så er dette den sidste uge på jobbet. Jorden går nemlig under i weekenden…

Det er ikke hver dag at jorden går under, og det stiller os i en særlig situation rent jobmæssigt. Det er nemlig ved at være sidste udkald for at få sagt tak til dem der har haft en positiv indflydelse på dit liv og karriere. Derfor vil jeg gerne give dig følgende udfordring.

Tak en arbejdsglædehelt

Igennem vores arbejdsliv har vi alle mødt mennesker der trak fra, mennesker hvis adfærd underminerede arbejdsglæden, både for os og dem selv. Vi kender dem som brokrøvene, ofrene, de overkritiske og bagstræberne. Glem dem.

Af meget større betydning er alle de helte vi har mødt på vores vej. Mennesker der med deres blotte tilstedeværelse har gjort vores dag bedre. Kolleger hvis smil har lettet vores sind. Chefer der troede på os når vi selv tvivlede, og gav os muligheder for at dygtiggøre os og nå længere end vi troede muligt. Jeg kalder dem helte, fordi de gør hvad alle kan blive enige om er den rigtige og gode gerning, samtidigt med at det er for sjældent at noget sådan rent faktisk sker.

De mennesker fortjener din tak. Fortæl dem, på skrift eller mundtligt, at du er taknemmelig for det de har gjort for dig. Vær specifik. Giv dem evt. en lille gave som tak. Gør det inden fredag, da det derefter muligvis vil være for sent…

Advarsel: Da der hersker en vis usikkerhed omkring præcisionen i Mayernes gamle kalendre, kan det ikke garanteres at verden går under i denne uge. Det anbefales derfor at du får gjort de gode ting du ville fortryde du ikke fik gjort, men samtidigt også bereder dig på et liv og et arbejde efter jul. Overvejer du at sige op, så sov lige på det en uge mere. Oplever du at det også bliver 2013, så følg med her på siden og få endnu mere arbejdsglæde, eller book et foredrag.