Ferie betyder intet arbejde – få fem tips i videoen her

Rigtigt mange danskere oplever, at de allerede kort efter ferien mangler arbejdsglæde og er stressede. En af årsagerne er, at vi er blevet dårlige til at holde ferie, når vi har ferie.

Hvis du er som danskere er flest, så ser din ferie ud som noget i retning af dette:

  • Besøge Legoland, Tivoli, Sommerland eller Zoo
  • Museumsbesøg
  • Besøg hos tante Oda og andre i familien du aldrig ser
  • Besøge venner du aldrig får set
  • Arbejde lidt, fordi det lige var vigtigt
  • Checke mails ofte, bare lige 5 minuter
  • Gøre som vi plejer
  • Stresse rundt

Vi er ofte overambitiøse med vores ferieplaner, samtidigt med, at vi ikke slipper vores arbejde helt. I denne video giver jeg derfor 5 tips til hvordan du får holdt en god ferie. Målet er klart: Ferien skal være noget der lader batterierne op i stedet for at dræne yderligere, og du skal være klar til at start frisk på arbejdet, så du kan være god i efteråret.

Jeg håber du får en rigtig god ferie – det har du helt sikkert fortjent. Mangler du sommerferienlæsning, så anbefaler Ledernes Hovedorganisation min senest bog 100 tips til arbejdsglæden, i deres seneste magasin. Du kan også bare downloade den gratis ebog om arbejdsglæde, her på sitet :o)