Kære glade sjæle fra foredragsdagen på Comwell

Mange tak for sidst! Det var en fornøjelse at møde jer og sætte spot på arbejdglæden og alle forandringerne, den 10. oktober.

Jeg håber I tager tyren ved hornene og fortsat får skabt en masse arbejdsglæde i dagligdagen, for jer selv og ikke mindst for alle kollegerne. Jeg vil gerne støtte hvor jeg kan, derfor er der lidt ting til at hjælpe jer her.

– og du kan du i øvrigt også altid ringe og få et råd. Fang mig på 24 82 46 69 eller [email protected]

Og tøv så ikke med at tage fat i mig eller de søde folk hos Athenas hvis du overvejer at booke et foredrag eller en workshop om arbejdsglæde, trivsel, forandringer, hvordan vi når mere uden at arbejde flere timer. Alt sammen ved at forme vores kultur.

Præsentationen jeg brugte

Du kan downloade dagens præsentation her.

Gratis eBog “Det Glade Dusin”

Jeg har samlet 12 ekstra, konkrete tips til hverdagen i en lille eBog. Du kan modtage den ved at indtaste fornavn og email i boksen her til venstre.

Ny ugentligt show om arbejdsglæde!

Jeg har 27. Januar 2016 lanceret The HappyWays Podcast, et ugentligt engelsksproget program om arbejdsglæde og glæde i det hele taget, målrettet din dagligdag. Klik på linket og hør afsnittene, eller abonner gerne via din smartphone ved at klike på iTunes knappen (til Apple) eller Stitcher knappen (Android telefoner):
podcast om ledelse, arbejdsglæde og personlig udvikling

podcast om personlig udvikling, ledelse og arbejsglæde

Litteraturliste

..efterspørges ofte, og den er her: Jons anbefalede litteraturliste.

Tips i videoer

Her en af mine måske bedste videoer, hvor jeg forklarer hvorfor vi ageret så skråsikkert når vi faktisk ikke ved noget som helt om emnet. Jeg kalder den “Hvorfor chefer er uduelige og du ikke ved noget om vin”:

En video til projektledere, med titlen Projektlederens 3 største brølere:

Min korte tale fra TEDx i London, hvor jeg fortæller verden om danskerne og deres verdensrekord i arbejdsglæde. Den var sjov at lave!

Stress gennem tomt arbejde – når man ikke har nok at rive i:

Der er meget mere i bloggen og i nyhedsbrevet.

Ha’ en fed dag!

Jon Kjær Nielsen