Sparring og ledelsesudvikling med Jon Kjær NielsenKære innovators :)

Tak igen! Det var en fornøjelse at møde jer i Aarhus! med spot på den gode hverdag og jeres egen rolle I at skabe den.

Præsentationen jeg brugte

Du kan downloade dagens præsentation her.

Gratis videokursus og andet materiale

Som lovet, så har jeg meget mere guf til jer. Når du skriver dig op til min ugentlige inspiration “Målrettet Mandag”, så modtager du straks den seneste. Deri (i bunden) finder du link til en eBog, artikler, mit skema til vaneændringer, og en artikel om at bruge det. Der er også meget mere på min YouTube kanal her.

3000 læsere modtager min ugentlige inspitation  til en bedre hverdag –  nu udgivet over 190 gange. Hver mandag kommer der en kort tanke eller et nyt tip at prøve af, for at få en god, glad og/eller effektiv uge. Du kan tilmelde dig gratis via dette link.

Det er også i den ugentlige mail at der meget snart kommer nyt om det åbne, gratis medlemskab af Klub Trivsel, samt nyt i min podcast, videoer, invitation til webinarer og andet.

Skema til vaneændringer

Vil du måle på dine daglige vaneændringer, så følger skemaet altså med med (i bunden af hver mail) når du tilmelder dig nyhedsbrevet Målrettet Mandag (link igen).

 

Klub Trivsel – forum for alle der arbejder for den gode arbejdsplads

I Klub Trivsel får du flere værktøjer og adgang til mine Live webinarer, arkivet med videoer, ekspertinterviews, online kurser og forum til sparring og erfaringsudveksling. Medlemmerne er ledergrupper, AMR, TR osv..

How to: Læs om Klub Trivsel her.Som jeg fortalte,

NYT: Jeg har fortalt en smal skarer at medlemskabet bliver gratis, inden årets udgang. Så hold øje med nyhedsbrevet. 

Videokursus “personlig effektivitet”

Kurset finder du inkluderet i medlemskabet af Klub Trivsel – se lige herover. Som altså annonceres gratis snarest i nyhedsbrevet!

Ebog: Det Glade Dusin

Med 12 tips til hverdagen giver Det Glade Dusin dig flere ideer. Der er link til fri download når du skriver dig op til Målrettet Mandag herover.

 

Podcast om arbejdsliv!

Den danske podcast RevolutJon er udkommet i tre år nu. Podcasten omhandler danskernes arbejdsliv, og kommer bredt omkring. I de første afsnit kan du møde Sexolog Maj Wismann der taler om stress og betydningen i parforholdet, samt Happy Henry, der deler ud af hans ledelseserfaringer.

Ekstra: Tilbage i 2016 lancerede jeg The HappyWays Podcast, der i næsten et år var et ugentligt, engelsksproget program om arbejdsglæde og glæde i det hele taget, målrettet din dagligdag. Klik på linket og hør afsnittene, eller abonner gerne via din smartphone – søg på “happyways” i din podcast app. Bemærk episode 7: “Why I hate email” der kan spare dig for en del tid, samt afsnit 3 om brok.

 

Konkrete tips – en hurtig oversigt lige til at bruge

Her har jeg samlet en side med de mest basale, praktiske værktøjer til arbejdsglæden, herunder noget fra dagen og uddrag fra bogen.

 

Litteraturliste

..efterspørges ofte, og den er her: Jons anbefalede litteraturliste.

 

Tips i videoer

Her min måske bedste, lidt ældre, video, hvor jeg forklarer hvorfor vi agerer så skråsikkert når vi faktisk ikke ved noget som helt om emnet. Jeg kalder den “Hvorfor chefer er uduelige og du ikke ved noget om vin” (og nej, alle chefer er ikke uduelige :-)

Min korte tale fra TEDx i London, hvor jeg fortæller verden om danskerne og deres verdensrekord i arbejdsglæde. Den var sjov at lave!

Stress gennem tomt arbejde – når man ikke har nok at rive i:

Der er meget mere i bloggen og i nyhedsbrevet.

Ha’ en fed dag!

Jon Kjær Nielsen

Sparring og ledelsesudvikling med Jon Kjær Nielsen