Kære glade folk fra Kbh. Kommune

Mange tak for sidst! Jeg håber I tager tyren ved hornene og får skabt positive forbedringer i hverdagen, for jer selv og kollegerne. Jeg vil gerne støtte hvor jeg kan, derfor er der lidt ting til at hjælpe jer her.

Præsentationen jeg brugte

Du kan downloade dagens præsentation her.

Ugentlige tips til en effektiv uge – “Målrettet Mandag”

Målrettet Mandag er min ugentlige håndsrækning til travle mennesker der gerne vil have bedre styr på deres ting. Hver mandag kommer der et nyt tip at prøve af, for at få en god og effektiv uge. Du kan skrive dig op via dette link.

Du modtager så straks den seneste, og i bunden af der der links til at downloade eBogen “Det Glade Dusin” samt skemaet til måling af vaner.

3 måneder fri adgang til Klub Trivsel

Som lovet, så kan du (og andre der arbejder for arbejdsmiljøet) få en periode i Klub Trivsel helt frit, inkl. adgang til mine Live webinarer, arkivet med videoer, ekspertinterviews, online kurser og forum til sparring og erfaringsudveksling.

How to: Læs om Klub Trivsel her, og ved tilmelding kan man så indtaste rabatkoden: BEDREHVERDAG hvilket sætter prisen til kr 0,- og giver adgang i tre måneder – og der er ikke noget betalt abonnent der starter automatisk. Nul bondefangeri – gratis betyder gratis.

Skema til vaneændringer

Vil du måle på dine daglige vaneændringer, så følger skemaet med når du tilmelder dig Målrettet Mandag (link igen).

Podcast om arbejdsliv!

Den danske podcast RevolutJon!  omhandler danskernes arbejdsliv, og planen er at komme bredt omkring. I de første afsnit kan du møde Sexolog Maj Wismann der taler om stress og betydningen i parforholdet, samt Happy Henry, der deler ud af hans ledelseserfaringer. Derefter følger afsnit om vilde karriereskift, ledelsescoaching og mere. I afsnit 12 kan du høre helt foredrag.

Ekstra: Tilbage i 2016 lancerede jeg The HappyWays Podcast, der i næsten et år var et ugentligt, engelsksproget program om arbejdsglæde og glæde i det hele taget, målrettet din dagligdag. Klik på linket og hør afsnittene, eller abonner gerne via din smartphone – søg på “happyways” i din podcast app. Bemærk episode 7: “Why I hate email” der kan spare dig for en del tid, samt afsnit 3 om brok.

Konkrete tips – en hurtig oversigt lige til at bruge

Her har jeg samlet en side med de mest basale, praktiske værktøjer til arbejdsglæden, herunder noget fra dagen og uddrag fra bogen.

Litteraturliste

..efterspørges ofte, og den er her: Jons anbefalede litteraturliste.

Tips i videoer

Her min måske bedste video, hvor jeg forklarer hvorfor vi ageret så skråsikkert når vi faktisk ikke ved noget som helt om emnet. Jeg kalder den “Hvorfor chefer er uduelige og du ikke ved noget om vin”:

Min korte tale fra TEDx i London, hvor jeg fortæller verden om danskerne og deres verdensrekord i arbejdsglæde. Den var sjov at lave!

Stress gennem tomt arbejde – når man ikke har nok at rive i:

Der er meget mere i bloggen og i nyhedsbrevet.

Ha’ en fed dag!

Jon Kjær Nielsen

Sparring og ledelsesudvikling med Jon Kjær Nielsen