Kære unge helte og volleytrænere

Mange tak for sidst! Det var en fornøjelse at tale for jer, til LederForEnDags temadag.

Jeg er rigtig glad for den gode energi i udviste, og fordi I turde/ville være med i de (pr)øvelser, jeg udsatte jer for. Nu håber jeg, at I hver især også tager bare én ting med til jeres hverdag og til volleytræningen, for at få endnu mere glæde med. Omgivelserne er svære at styre, men vores egen dagligdag kan vi påvirke på mange måder. Her på siden finder du:

  • tips og tricks, der kan hjælpe dig videre, så du kan træne vanerne
  • den præsentation jeg brugte
  • lidt videoklip med fokus på arbejdsglæde
  • en litteraturliste

Så kan du i øvrigt også altid skrive eller ringe og få et godt råd, jeg hjælper altid hvor jeg kan. Fang mig på 24 82 46 69 eller [email protected], eller Følg mig på Facebook

Præsentationen

Du kan downloade dagens præsentation her.

Gratis e-bog og masser af konkrete tips og ny viden

Fik du ikke givet mig din email, så kan du selv taste den ind herunder, så får du e-bogen helt gratis, med 12 nye redskaber og god inspiration.

Modtag e-bogen gratis nu!
* yep, skal udfyldesVed at udfylde tilmelder dig mit nyhedsbrev om arbejdsglæde, hvor du med mellemrum får endnu flere konkrete tips, artikler og nye undersøgelser. Du kan altid hoppe af igen med et klik :o)

Konkrete tips – en hurtig oversigt lige til at bruge

Her har jeg samlet en hel side med enkle og praktiske værktøjer til arbejdsglæden, herunder noget fra dagen og uddrag fra en kommende bog. Der er også en litteraturliste hvis du gerne vil have vitaminer til hjernen.

Tips i videoer

Min korte tale fra TEDx i London, hvor jeg fortæller verden om danskerne og deres verdensrekord i arbejdsglæde:

I en liggestol fortæller jeg hvordan de skaber tillid og arbejdsglæde i specialstyrkerne:

Jeg har lavet dette korte indslag med telefonpigerne laver kagekonkurrence på kontoret og involverer kunderne i prøvesmagning og bedømmelse:

 

Der er meget mere i bloggen og i nyhedsbrevet.

Ha’ en fed dag!

Jon Kjær Nielsen