Kære glade mennesker fra Hospitalsapoteket

Mange tak for sidst! Det var en fornøjelse at møde jer og sætte spot på arbejdglæden,  den 4. september.

Jeg håber I tager tyren ved hornene og får skabt en masse arbejdsglæde i dagligdagen, for jer selv og ikke mindst for alle kollegerne. Jeg vil gerne støtte hvor jeg kan, derfor er der lidt ting til at hjælpe jer her.

– og du kan du i øvrigt også altid ringe og få et råd. Fang mig på 24 82 46 69 eller [email protected]

Præsentationen jeg brugte

Du kan downloade dagens præsentation her.

Gratis e-bog og ugentlige tips til en god uge – “Målrettet Mandag”

Som lovet, så har jeg meget mere guf til jer. Når du skriver dig op til min ugentlige inspiration “Målrettet Mandag”, så modtager du straks den seneste. Deri (i bunden) finder du link til mit skema til vaneændringer, og en artikel om at bruge det. Der er også meget mere på min YouTube kanal her.

3000 læsere modtager min ugentlige inspitation  til en bedre hverdag –  nu udgivet over 200 gange. Hver mandag kommer der en kort tanke eller et nyt tip at prøve af, for at få en god, glad og/eller effektiv uge. Du kan tilmelde dig gratis på denne side.

Det er også i den ugentlige mail at der meget snart kommer nyt om det åbne, gratis medlemskab af Klub Trivsel, samt nyt i min podcast, videoer, invitation til webinarer og andet.

Skema til vaneændringer

Vil du måle på dine daglige vaneændringer, så følger skemaet med når du tilmelder dig Målrettet Mandag (link igen).

Podcast om arbejdsliv!

Den danske podcast RevolutJon!  omhandler danskernes arbejdsliv, og planen er at komme bredt omkring. I de første afsnit kan du møde Sexolog Maj Wismann der taler om stress og betydningen i parforholdet, samt Happy Henry, der deler ud af hans ledelseserfaringer. Derefter følger afsnit om vilde karriereskift, ledelsescoaching og mere. I afsnit 12 kan du høre helt foredrag.

Ekstra: Tilbage i 2016 lancerede jeg The HappyWays Podcast, der i næsten et år var et ugentligt, engelsksproget program om arbejdsglæde og glæde i det hele taget, målrettet din dagligdag. Klik på linket og hør afsnittene, eller abonner gerne via din smartphone – søg på “happyways” i din podcast app. Bemærk episode 7: “Why I hate email” der kan spare dig for en del tid, samt afsnit 3 om brok.

Konkrete tips – en hurtig oversigt lige til at bruge

Her har jeg samlet en side med de mest basale, praktiske værktøjer til arbejdsglæden, herunder noget fra dagen og uddrag fra bogen.

Litteraturliste

..efterspørges ofte, og den er her: Jons anbefalede litteraturliste.

Tips i videoer

Her min måske bedste video, hvor jeg forklarer hvorfor vi ageret så skråsikkert når vi faktisk ikke ved noget som helt om emnet. Jeg kalder den “Hvorfor chefer er uduelige og du ikke ved noget om vin”:

Min korte tale fra TEDx i London, hvor jeg fortæller verden om danskerne og deres verdensrekord i arbejdsglæde. Den var sjov at lave!

Stress gennem tomt arbejde – når man ikke har nok at rive i:

Der er meget mere i bloggen og i nyhedsbrevet.

Ha’ en fed dag!

Jon Kjær Nielsen

Sparring og ledelsesudvikling med Jon Kjær Nielsen