Kære glade folk hos Væksthusene

Mange tak for sidst! Det var en fornøjelse at inspirere jer omkring fordelene ved arbejdsglæde, og dele ud fra samlingen af tips, den 3. maj i Kolding.

Jeg håber I klør på med at skabe en fed hverdag for jer selv og kunderne, og jeg vil gerne støtte hvor jeg kan. Derfor noget materiale her.

Du kan du i øvrigt også altid ringe og få et råd, fang mig på 24 82 46 69 eller [email protected]

Du kan også følge med på Facebooksiden, Danmarks største om emnet, hvad nu over 1600 andre gør! :o)

Præsentationen jeg brugte

Du kan downloade dagens præsentation her.

Gratis e-bog og masser af konkrete tips og ny viden

Da jeg skrev 100 tips til arbejdsglæden, da var der for meget materiale. Jeg har derfor udgivet ekstra 12 tips i eBogen Det Glade Dusin, og den kan du få gratis her:

Modtag e-bogen gratis nu!
* yep, skal udfyldesVed at udfylde tilmelder dig mit nyhedsbrev om arbejdsglæde, hvor du med mellemrum får endnu flere konkrete tips, artikler og nye undersøgelser. Du kan altid hoppe af igen.

Konkrete tips – en hurtig oversigt lige til at bruge

Her har jeg samlet en hel side med de grundlæggende praktiske værktøjer til arbejdsglæden, herunder noget fra dagen og uddrag fra bogen.

Litteraturliste

..efterspørges ofte, og den er her: Jons anbefalede litteraturliste.

Tips i videoer

Min korte tale fra TEDx i London, hvor jeg fortæller verden om danskerne og deres verdensrekord i arbejdsglæde. Den var sjov at lave!

Ved afslutningen af lærerlockouten lavede jeg denne video, som en peptalk til de mange lærer der skulle genfinde arbejdsglæden i en svær situation:

Jeg har lavet dette korte indslag med telefonpigerne laver kagekonkurrence på kontoret og involverer kunderne i prøvesmagning og bedømmelse:

 

Der er meget mere i bloggen og i nyhedsbrevet.

Ha’ en fed dag!

Jon Kjær Nielsen